I. If your system supports Intel Hyper-Threading technology, please kindly disable the function in the BIOS. II. Please close all applications and TSR (such as anti-virus program) under Windows to avoid unexpect error whiling BIOS update."
bios'u gigabyte'ın programı windows üzerinden update ediyor sanırım model ex58 ud5.
Ardından ise ATBIOS yazılımını çalıştırıp bios doayası manuel olarak seçip günceleme işlemini başlatmak.
Ancak Hyper-Threading teknolojisine gelirsek, bu durum için bir kaç arkadaş daha cevap verirse iyi olur. Açıkçası ben Z97 çipset Asus anakartta bu özelliği kapatmadan sorunsuz şekilde bios güncellemesi yapabiliyorum. Ondan önce P45 çipset Gigabyte anakartta aynı şekilde biosdan bu özelliği kapatmadan yapıyordum. Yinede ustteki yolu iizleyerek bir deneme yapabilir yada bir kaç yorum daha bekleyebilirsin.
Belki sounu çözebileceği düşüncesi ile yeniden işletim sisteminin kurulması önerilmiş, aslında mantıklı. Bu arada Hyper-Threading seçeneği bios güncellemesi ile çıktı mı, yani menusu ?
< Resime gitmek için tıklayın >
fakat Award f7 model biosumda böyle bir seçenek yok
< Resime gitmek için tıklayın >
bios güncellemek için bunu kapatmak gerekiyormuş ne yapacağım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.