Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
721
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Huawei Modem-Bilgisayar ve Playstation Sorunu Acil Yardım
B
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar sorunum gerçekten çok garip daha önceden hiç başıma gelmemişti. Yeni TTNET abonesi oldum ve kampanyayla Huawei marka modem verdiler.Şimdi sorunuma gelirsek.

*Evde 3 laptop ve 1 playstation 3 var.
*Playstation 3 'ü Ethernetten bağlıyorum laptoplar wireless ten fakat playstation 3 ü açtığım anda laptoplardaki bağlantı hızında aşırı bir düşme oluyor fakat playstation 3 ü ne zaman kapatırsam hemen bağlantı hızı eskisi gibi oluyor

Sizce neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum gerçekten



O
13 yıl
Yüzbaşı

playstation guncelleme indiriyor olabilir... kotali olmayan bir internet erisim paketiniz varsa gece acik birakip download islemlerini bitmesini bekleyebilirsiniz ya da
playstationda auto update gibi bir ayar varsa onu kapatabilirsiniz ya da
huawei modem'in snmp arayuzu varsa, devreye sokup sonra prtg gibi bir snmp yazilimi ile hangi portta ne kadar trafik olusuyor ev internet cikisiniz ne kadar kullanimda grafiksel olarak cizdirip hatti ps3 mu kullaniyor, ne kadarini kullaniyor bakabilirsiniz, ya da modemde giden gelen paketleri gosteren bir istatistik sayfasi varsa orayi takip edip hangi portta ne kadar trafik olusmus bakabilirsiniz.... .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.