Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
186
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Huawei, giriş seviyesi MatePad SE 11 tabletini duyurdu: Neler sunuyor?
D
2 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Huawei, giriş seviyesi MatePad SE 11 tabletini duyurdu: Neler sunuyor?
Huawei, yeni giriş seviye tableti MatePad SE 11'i dünya genelinde tanıttı. Önceki MatePad SE modelinden daha büyük ekrana ve pil kapasitesine sahip olan cihaz neler sunuyor hep birlikte bakalım.



MatePad SE 11, uygun fiyatlı bir tablet olmasına rağmen ince ve hafif bir metal gövdeye sahip. 11 inç büyüklüğünde, 1920 x 1200 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekranla gelen cihaz, 6.9 mm kalınlığa ve 475 gram ağırlığa sahip.



Ayrıca Bkz.Redmi A3x resmen globale geliyor: İşte özellikleri ve fiyatı



Huawei tablette kullanılan işlemciyi açıklamasa da, gelen bilgiler Kirin 710A veya Snapdragon 680 çipsetinin kullanılmış olabileceğine işaret ediyor. MatePad SE 11, RAM tarafında 4, 6 ve 8 GB seçenekleri sunarken, depolama tarafında 64 GB ve 128 GB seçeneklerine sahip.



Cihaz, görüntülü görüşmeler ve selfieler için 8 MP arka kamera ve 5 MP ön kameradan oluşan bir kamera kurulumuna sahip. Batarya tarafında ise 7700 mAh kapasiteli büyük bir batarya bizleri karşılıyor. Bataryanın şarj hızı ise 22,5W.



Huawei, giriş seviyesi MatePad SE 11 tabletini duyurdu: Neler sunuyor?
MatePad SE 11 ayrıca yazma, çizim ve not alma için M-Pen Lite kalem desteğini sunuyor. Tabletin diğer özellikleri ise şöyle: 4 hoparlör, Bluetooth 5.1, USB OTG, Wi-Fi ac, jiroskop ve ortam ışığı sensörü. Huawei MatePad SE 11'in fiyatı ise henüz açıklanmadı.



Huawei MatePad SE 11 özellikleri




  • RAM: 4 GB, 6 GB ve 8 GB

  • Depolama: 64 GB ve 128 GB

  • Ekran: 11 inç, 1920 x 1200 piksel, IPS LCD, 400 nits parlaklık,

  • Boyutlar: 252.3 x 163.8 x 6.9 mm

  • Ağırlık: 475 g

  • Arka Kamera: 8 MP

  • Ön Kamera: 5 MP

  • Batarya: 7700 mAH, 22,5W şarj

  • İşletim Sistemi: HarmonyOS 2.0

  • Renk: Kristal Mavi ve Nebula Grisi



 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/06/08/huawei-matepad-se-11-specs-price-launch/

 Haberi Portalda Gör

S
2 ay
Yarbay

HarmonyOS 2.0 yani Android 10 ... Yasaklardan sonra güncel Android temelinde gelmiyor. Kerneli zaten baya baya eski . Hapı yutar bunu alanlar.


Android 10 un modifiyelisi Google hizmetleri yok. Google Playstore dan satın aldığın hiçbirşey çalışmaz! Huawei in kendi mağazasından bir daha satın almak gerekecek .




HarmonyOS version history - Wikipedia


Her ürlü bela ve riskli. Güncel de değil. Böyle sorunlu Android in kendilerince eskimişi Android olduğunu algısal unutturuyorlar ama eski olduklarını da unutturuyorlar.


Aman dikkat.


Bu tür cihazlardan kaynaklı teknik başta olmak üzere güvenlik açıkları nükleer felaketlerden sorumlu olmayın ...

Amerika bile en güncel Linux kernel li olsa da açıkları var ve tüm resmi kurumlarınca yazılımsal olarak kernel güncellenmesi emri için kısa bir süre de verdi . Tüm özel kuruluşlar da gerekeni yapacaktır.

Bu bilgiler ve gelişmeler ciddiyetler ışığında Huawei zaten sabıkalı artık hiçbir cihaz da alınmaz . Çin den yana olan kısa vadeli karda olsa da esas zarar görecek ve veya kullanılacak olan ilgili ülkeler ve kurumlarıdır ! ...


Aman dikkat...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.