Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
3028
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HTC ONE Para iadesi [Yardım bekliyorum]
C
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,

Konuyu özet olarak şöyle ifade ediyorum:

Telefonumu ardarda 5 kez teleservise gönderdim ve telefonumu bana 5 kez bozuk iade ettiler. Bende en sonunda para iadesi kararı aldım ve yasal yollara başvurmak istiyorum. Telefonum 50-55 gündür teleservise gidip geldi. Telefonun yüzünü sadece kargolarken görüyordum. Geldiği gün tekrar teleservise kargoluyordum. Şuan telefon elime yine bozuk geldi (5. sefer). En hızlı şekilde para iadesi almak istiyorum. (Savcılık, tüketici hakem heyeti vs.)

Başımdan çok uzun bir serüven geçti. HTC-Teleservis-Teknosa rezaleti. Para iadesini bunların hiçbiri yapmak istemiyor. Şuan telefon evde ama telefona dokunmak bile içimden gelmiyor, öyle kutusunda duruyor. Para iadesini alana kadar yeni telefon almak istiyorum. Ama önce para iadesini kesin şekilde alabilir miyim öğrenmeliyim. ve bunu nasıl yapmalıyım. Şimdiden bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.

Yazılarımı okuyunca belki sakin birisi olduğu düşünüyorsunuz ama şuan çıldırma aşamasındayım. Telefona 2000 TL verip 50-55 gün telefonu kullanamayıp, yine arızalı ürün gelmesi beni delirtti.