Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
4609
Cevap
314575
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (231. sayfa)
H
13 yıl (212 mesaj)
Teğmen

arkadaslar merhaba;
Bu desire hd de arama sürelerinin toplamını gösteren yer neresi ve bunu sıfırlama yeri var mı bir türlü bulamadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl (63 mesaj)
Çavuş

desire HD telefonumun flaş led lerinden bir tanesi beyaz ışık vermiyor. Mavi renk veriyor. Oda güçlü değil sanki patlamış gibi ne dersiniz problem ne olabilir sizce .?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl (719 mesaj)
Yüzbaşı

ARKADAŞLAR TELEFONUM 2 GÜNDÜR WİFİ'YE GİRMİYOR BAĞLANIYOR DİYOR AMA SONRA BAĞLANTI KESİLDİ DİYOR MODEM İLE ALAKALI BİR SORUN YOK LÜTFEN YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN.BU SORUNU ÇÖZMEM GEREKİYOR.TELEFONA AİT YENİ BİR YAZILIM GÜNCELLEMESİDE BULUNMUYORMUŞ ONUDA DENEDİM.



T
12 yıl (3675 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: environment

desire HD telefonumun flaş led lerinden bir tanesi beyaz ışık vermiyor. Mavi renk veriyor. Oda güçlü değil sanki patlamış gibi ne dersiniz problem ne olabilir sizce .?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 8 Şubat 2017; 13:2:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl (1163 mesaj)
Yüzbaşı

rehberi açamıyorum ve kayıt yapamıyorum. telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl (1 mesaj)
Er

Merhabalar,
3 yılı geçti maalesef bende 2 adet HTC Desire HD telefon almak gafletinde bulundum. O zaman için en iyi seçenek gibi göründüğü için bu telefonu tercih etmiştim. Ancak bir mal alınırken markanın yanında destek yönünden de sağlam firma olmasına dikkat edilmeli. Telefonun android sürümü bildiğiniz gibi en son 2.3.5 versiyonunda kaldı.Bu telefonların RAM ları 768 MB. 512 RAM lı olan bir çok cihazlara bile 4.x.x versiyonlu işletim sistemleri yüklenmesine rağmen bize neden yükseltme yapmadılar anlamak mümkün değil. HTC yi arayıp sorduğumda cihazların en verimli çalıştıkları sistemlerde kalmasına karar verdik dediler. Yeni çıkan programlar 4 ve üzeri versiyon istiyor. Yani biz telefonun aklını kaybedip sadece ALO demek için kullanacağız anlaşılan.
Ancak bazı sitelerde hatta Youtub da bu telefonlara 4.1.1 veya 4.2.2 versiyonlar yüklemeyi anlatıyorlar. Fakat yabancı dil olması nedeniyle benim anlamam imkansız. Siz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl (1797 mesaj)
Binbaşı

Vay be 14 ekimden sonra kimse mesaj yazmamış HTC Desire HD RIP


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl (3675 mesaj)
Yüzbaşı

merhabaa senden sonrada kimse yazmamış :)




Bu mesajda bahsedilenler: @OtoTurk
E
6 yıl (997 mesaj)
Yüzbaşı

ilk akıllı telefonum, bir sürpriz olsa ve 2011 şubat mart ayına geri dönsek. çok mutsuzum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
6 yıl (174 mesaj)
Teğmen

Benimde ilk akıllı telefonum çok severek kullanmıştım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.