Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
491
Tıklama
0
Öne Çıkarma
>>>>> Hpİ <<<<<
A
17 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Beyler diyorum bayanların pek ilgisi yok bu hobi işine onun için beyleri kullandım
Hpi modelleri kullananlar varmı?
mustanghabby getiriyor bu aralar sanırım fiyatları indirmişler.Yalnız avrupada bu ürünler 300ytl-500ytl arası oynarken bizim burada en düşüğü 700den başlıyor.Ve yine bir olay atıyorum koç getiriyor bu hpi ve serpentleri koç grubunun diğer kolları.Bir tanıdık söyledi.Adamlar her yere atmışlar hobide bile elleri çıktı yuh yaw.

Sizin kullandığını modeller hangileri benim favorilerim her zaman hpi modelelerdir.
Daha önceden bmw m3 kasası vardı birde kendi yaptığım M5 kasa.2 sene oldu satalı çünki pistler yoktu şimdi ise açılmış sağda solda.En iyisimi offroad alıp dağ taş dere tepe dinlemeden sürmek.

Hpi dostlarını ve düşüncelerini bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 5 Nisan 2007; 11:10:43 >

M
17 yıl
Yarbay

benim araç gs racing, alalı bir ay oldu,almadan önce marka-fiyat araştırması yaptım, hpi fiyatları gerçekten yüksek kaldı gs in yanında, üstelik motor hacimleride daha küçük,o yüzden gs tercih ettim.
ama daha sonra gs in kepini değiştirdim yukarıda fotoğrafta görülen hpi ın m3 kepini aldım, kestim boyadım (kırmızı),yapışkan bantlarını yapıştırdım ve harika oldu.
gs racing arabaları iyi ama kep leri gerçekten kötü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yarbay

Bende gs vision rtr ile hpi rs4 3 evo rtr arasında kaldım.

Gs vision 601 ytl , hpi rs4 3 evo 699 ytl.

Gs vision pull start , hpi rs4 roto start. roto start yeni başlıyanlar için kolaylık sağlarmı yoksa pull start ile arasında bir fark olmazmı kolaylık açısından ?

Birde aklım buggy lere kayıyor. on road ile buggy arasında bir çizgideyim karar veremedim haala. buggy veya off-road alıp etraftan hoplatıp zıplatsammı yoksa on road alıp hızlı kullansammı. İkisi arasında kaldım. Hem buggy veya off-road hemde on road türlerini kullanan varsa bir yardım etsin dez avantajları nelerdir avantajları nelerdir v.s.

ipo_aga yardım lütfen. Help me please.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 27 Nisan 2007; 1:10:04 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Yarbay

roto startın avantajı pull start çekmemek,pull start yayı bozuldu geri sarmadı derdi yok,ayrıca pull startlı araclar bir miktar kayıp var deniyordu güçte ama çok az belki dışardan belli bile olmaz.

öte yandan rotoda rotonun girip döndürdüğü tek yönlü rulmanı sıyırma olayı var eğer fazla yakıt kalırsa silindirde ,o zaman roto çeviremiyor pistonu ve ya piston kırıyor ya rulman sıyırıyor.

pullstart roto -roto pull dönüşümü yapılır ama masraf
bilen birilerinden öğrenenmek lazım rotoyu o zaman tadından yenmez ama bilmeden rastgele basmak tehlike.
gs vsion alabilirsin aslında ama aracın ederi 250 dolarken 600 ytl vermek bana ters geliyor,diğerinin fiyatıda 380 dolar falan yurt dışından gelişi.
gümrüğe takılırsa biraz sorun tabi..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yarbay

Teşekkürler @ipo_aga yine yetiştin sorulara. Saten Amerika'dan alcam gibi , bir sorun olmazsa.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.