Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
3407
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hp yazıcı kartuş hatası.
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar benim yazıcıyı bi arkadaştan aldım ama yazıcı sürekli üzerinde E hatası veriyor. ayrıca kartuş denetle ışığı kartuşlar takılıykende tek tek takılıykende ve takılı değilkebde sürekli yanıp sönüyor. arkadaş makinede sorun olmadığını söylüyor. hp F380 bu arada. sizce sorun nerden kaynaklanıyor olabilir.



E
15 yıl
Onbaşı

benim de 4180 yazıcı var ondada aynı hata veriyor. siyah kartuşu da yeni aldım. geçenlerde doldurttum. şimdi E veriyor renkli ve siyah kartuş ışıklaı sürekli yanıyor. bilen varmı nedir bu hatanın sebebi kırıp atacam yazıcıyı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

evet yaa nerden hp aldıysam artık. etraftada aynı markayı kullanan bi Allah'ın kulu yok ki onda deneyeyim. yardımcı olacak var mı arkadaşlar. kanımca kartuşta değilde yazıcıda problem var. sadece tarayıcısı çalışıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

bide farkettim yazıcıda kağıt yokken kağıt yok uyarısı vermiyor ancak kartuş denetle uyarısı devam ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yüzbaşı

hocam benımde kartuşlar sıkışıyor.Ne bu hp den cektiğimiz ya bir sürü sorun.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yok mu bilgisi olan. bide hp yazıcılar tek kartuşla çalışıyor mu ?



N
15 yıl
Yarbay

dün bende konu açtım.benim kartuşlarda bitti.siyahı kullanacağım için ,sadece siyahı doldurttum ama yazıcı illa renkli kartuşuda doldur diyor.renklide tamamen tıkandığı için açılmadı.orjinali 40 tl. civarında.bunlar kartuş satabilmek için üreticileri tarafından ayarlanmış.yazıcının yazılımlarını o şekilde yapmışlar.maalesef şu anda komşudan yazıcı getirtiyorum.en iyisi lazer yazıcı almak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.