Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP Photosmart için Mürekkep
B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

HP Photosmart 5180 yazıcım var.www.dolankartus.com sitesinden kolay doldurulabilir kartuş alacağım. Yazıcıyı sadece fotoğraf çıktısı almak için kullanıyorum. Dolankartuş a mesaj attım, HP mürekkepleriniz fotoğraf için uygun mu diye, cevap olarak normal çıktılarınızda herhangi bir sorun çıkarmazlar ama foto çıktıları için şuan ki mürekkeplerimiz pek uygun değil dediler. Ama yakın zamanda HP için foto mürekkebi temin edeceklermiş. Ellerinde bulunan mürekkepler EPSON foto yazıcıları için uygun olduğunu belirtiler. Samimi mesajlarından dolayı burdan dolankartuşa teşekkür ederim.

HP için kaliteli fotoğraf mürekkebi nerden bulabilirim. Normal çıktı alacak olsam mürekkep fazla fark etmez belki ama fotoğraflarda mürekkep kalitesi de büyük önem taşıyor.

Aşağıdaki linkteki mürekkepleri önerir misiniz?

http://satis.cescesor.com/index.php?cPath=22_40



H
16 yıl
Yarbay

Cescesor kullanıyorum ve bu ürünü Gittigidiyor'da satan "polimer" kullanıcı isimli arkadaşın satışlarına bakmanı öneriyorum. Orada benim yaptığım, orjinal HP mürekkebiyle polimer'in sattığı mürekkebin karşılaştırması mevcut, resim halinde. Ben bir fark göremedim, ama benim yazıcımda siyah mürekkep performansı iyi değildi. Renklilerden sorunum yok.

Meyve sebze bulunan bir resim olmalı, HP yazıcının sınama sayfasıydı..

edit: kendim buldum
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 29 Aralık 2007; 1:19:19 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@Hazar hocam, önerin için teşekkür ederim. Bakayım hemen



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.