Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
278
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hormon testi yaptırdım. Değerlerim çok düşük ?
A
9 ay
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar hormon testi yaptırdım değerlerim normal aralıkta ama çok düşük. 2 yıldır spor yapıyorum. Kız arkadaşımla ereksiyon olmamda sorun var, gün içinde enerjisizim yataktan zor çıkıyorum. Yaşım 24. Alkol,sigara,şeker yok.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astroxi -- 15 Eylül 2023; 15:11:7 >

L
9 ay
Yüzbaşı

Yağ oranınız ne durumda?
Doğal olarak testosteron seviyesini yükseltmek çok mümkün görünmese de genetigimize bağlı olarak en iyi noktaya çekebiliriz.

Vitamin takviyeleri, çinko magnezyum, OMEGA 3 takviyesi ve dengeli bi diyet düşük yağ oranı ve ağırlık idmanlari yapılabilecek en iyi şey.

Bunlar haricinde doktora danıştınız mı? Doktor ilaç tedavisi ile değerlerinizi daha yüksek seviyelere getirmenizi sağlayabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 ay
Er
Konu Sahibi

Yağ oranım yüksek. 18-19 civarında olduğunu tahmin ediyorum. Steroit gibi hormon arttırıcı kimyasal ilaç kullanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayat kalitem oldukça düşük. Hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum. Spor hekimliği ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.