Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
25
Cevap
2031
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hoparlör Sorunsalı
Z
13 yıl (1940 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhabalar;
Uzun zamandan beridir forumun bu bölümünü takip ediyorum.Evdeki patrona rağmen gizlice bir anfi aldım(Pioneer Vsx 1022).Hayatımda hiçbir ürünü alırken bu kadar zorlanıp araştırmadım ne zor işmiş.
Öyle ahım şahım bir bütçelerle bu işe giremiyorum zaten bu iş tamamen yalan dolan üzerine kuruldu.
Anfiyi 300 liraya aldım diyeceğim hop.leri de 350 tl ye aldım diyeceğim.Maalesef içişleri bakanı fazla hareket alanı tanımıyor.
Zorlayıp hop. için 1400-1500 lira bütçe ayırabiliyorum ,fazlası huzursuzluk çıkarabilir ama değerli tavsiyelerinizle biraz daha zorlanabilir bütçe.Tek kriterim kule hop olması
Aklımda birkaç seçenek var:
1.Magnat 802 set ya da kuleler
2.Energy Cf 70(Gsa Orhan Bey de şu an ikinci el mevcut)
3Dali Zenzor 7
4.Heco Victo 602
5.Jbl Studio 130
6.Polk Audio Tsi400 (Bu seçeneği Ankara da bulmak zor Orhan Bey'de de yok galiba)

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.Forumda çok fazla tavsiye isteği var ve bu başlığı 20. sayfaya kadar taradım ama sonuç elde edemedim.
Saygılar

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferaxu -- 8 Ocak 2014; 11:44:43 >

T
13 yıl (5258 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: sascha35

Benimde ilgimi Heco 702 çekti ikinci sırada :) youtube 700 serisinin birkaç videosunu seyrettim gerçekten iyi gibi fiyatta uygun olursa onu düşünüyorum öncelikle...

Hocam öncelikle Heco kullandığım için bu markayı kesinlikle öneriyorum. Ben alırken karşılaştırabildiğim benzer ve biraz daha yüksek fiyattaki Yamaha, Wharfadele, Jamo markalarının modellerinin hepsinden çok daha iyi olduğu kesin. Tabii burada ne kadar fiyat verileceği önemli.

Ben geçen sene Victaların eski serisi olan 601 kule (700 TL), 201 arkalar (250 TL) ve 101 merkezi (200TL) parça parça toplamda 1150 TL'ye aldım. Sub kullanmıyorum. Eski seriler bulunmadığı için yeni seriler biraz daha pahalı olacaktır. Aldığınız fiyatı buradan paylaşırsanız, ona göre yorum yapmak daha kolay olacaktır. Yoksa Gsa elektroniğin sitesine göre 3500 TL gibi bir rakam çıkıyor.

http://gsaelektronik.com/kategori/hoparlor/heco.aspx


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zaferaxu , @sascha35
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.