Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
2
Cevap
177
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hitman: GO, Windows Phone'a Geldi
G
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



       Mobil platformun başarılı oyunları arasında yer alan Hitman: GO için bugün yeni bir duyuru gerçekleşti. Yapımcı ekip Square Enix, Hitman: GO'nun Windows Phone ve Windows 8'e geldiğini açıkladı.
 
      Geçtiğimiz sene iOS ve daha sonra Android cihazlara gelen yapımı Windows Store üzerinden 5 dolar karşılığında satın alabilirsiniz. Bulmaca türünü seviyorsanız sıra tabanlı bir oynanışa sahip Hitman: GO'yu kesinlikle öneririz. 
 




M
9 yıl
Binbaşı

Windows Phone kullanan arkadaşlar kenarda bi yerde oturmuş salçalı ekmek yiyor galiba hiçbirin den ses soluk yok yazık vallahi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Windows Phone kullanan arkadaşlar kenarda bi yerde oturmuş salçalı ekmek yiyor galiba <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/poke.gif" align="middle" border="0" alt="">hiçbirin den ses soluk yok <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/red_bandana.gif" align="middle" border="0" alt=""> yazık vallahi <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s18.gif" align="middle" border="0" alt="">


Yok bende var ama genelde telefonda oyun oynamam :D



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.