Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2557
Cevap
344218
Tıklama
15
Öne Çıkarma
Cevap: Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (128. sayfa)
G
6 ay
Binbaşı

selamun aleyküm aracıma oem android multimedya aldım aracım Fluence Elektrikli ve tomtom navigasyon var soketlerle hiç oynamadan taktım teyp çalışmıyor bağlantılarına bağtığımda ACC girişine hiç birşey denk gelmiyor harici 12v verip çalıştırdım fakat bu sefer de kontak elektriğini bulamıyorum

teybi çalıştırdığımda ise multimedya kontrol çalışmıyor joystik var oda çalışmıyor canbus görevini yapmıyor yardımcı olabilirmisiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



S
6 ay
Er

Merhaba benim w123 kasa 80 model Mercedes'im var buna ses sistemi kurmak istiyorum. İnternetten birkaç gündür araştırıyorum kafam iyice karman çorman oldu. Müzikten beklentim sesleri temiz versin. Klasik müzik dinlerken tüm çalgıları duyabileyim. Yüksek ses takıntım yok. Arabanın içinde çalsın dışarının dinlemesine gerek yok. Teyp dahil hiçbir şeyim yok. Bu arabadan anlayan öneri yapabilecek kimse var mı? Yardımcı olun lütfen.



A
6 ay
Er

merhaba!
Aracıma aldığım multimedya navigasyon cihazım soğuk havalarda geç açılıyor 15-20 dkika sürdükten sonra araç iyice ısınınca açılıyor ve tamamen sıfırdan açılıyor. Bağlantıyı yanlış takmış olmalarından şüpheliyim çünkü arac ilk taktığında aracı stop ettiğim zaman teyp kapanmıyordu, geri dönüp düzelttirdim. Hatta araba cam ayna kumandaları da çalışmamıştı sigortalarını değiştirince onlarda düzeldi. Daha sonraları bir iki şeyin farkına daha varmıştım, ayarlamış olduğum radyo frekansları uzun süre araç çalışmayınca sıfırlanıyor ve de sağ ön koltuk emniyet kemeri uyarı göstergesi ve sesi de hiç yok. Canbus takılı değil sipariş verdim takınca belki düzelir ama eğer bu soğukta açılmama olayı canbusu da etkisiz bırakırsa diye sorunun kaynağını sormak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler



A
6 ay
Yarbay

Soğuk havalarda açılmama problemini rus 4pda forumlarında görmüştüm. Galiba kapasitör değişimi yapıyorlardı. Fakat yeni cihazda olmaması lazım. Canbus olmadan zaten bu cihazların özelliklerinden tam olarak yararlanmak mümkün değil.



M
6 ay
Binbaşı

Selamlar aldığım otomobilde bu multimedya nınn aynısı var, acaba bunun şifreleri hakkında bir bilginiz varmı, bçvarsa rica etsem paylaşabilir misiniz, yada buradan bilen forumdaşlar varsa bilgilerini esirfemexseler sevinirim 🙏



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @IMarcuSI
M
5 ay
Çavuş

Merhaba Multimedia Dünyası firmasının kendi getirmiş olduğu Mynavin 6GB Ram 64 GB HDD modelli cihazı kullanıyorum.
Cihazdan memnunum ancak ana ekranda işaretlediğim kısımları Youtube veya Spotyfy olarak nasıl değiştirebilirim.
Bunun için tema mı geliştirmek gerekli nasıl yapılıyor
Bilgilendirebilecek arkadaş olursa çok memnun olurum

< Resime gitmek için tıklayın >



F
5 ay
Er

Selam
Android multimedia olan bir cihazda bluetooth ile başka bir cihaza bağlanmak istediğimde örneğin obd cihazı şifre girmem gerekiyor ama şifre ekranı çıkmadan pin hatalı diye uyarı verip eşleşmiyor. Tam tersi başka bir cihaz benim cihaza pin olmasına rağmen pin girmeden bağlanabiliyor. Bunu nasıl çözebilirim. Pin girme ekranı çıkmıyor. Başkası bağlanırkende benim cihazdaki pini girmesini sağlamıyor. Multimedia bluetooth güvenlik pin girme ekranı yada pin şifresini girerek başkalarının bağlanmasını nasıl aktif edebilir ayarlarda böyle bir seçenek yok. Sistem dosyalarındanmı ayarlanabilir yoksa bluetooth cihazının böyle bir özelliğimi yok. Birde geri vites kamerasındaki klavuz çizgilerinin açısını değiştirebiliyormuyuz kamera yüksekliğine göre klavuz çizgiler anlamsız kalıyor teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın > @skrlllex





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhryldrm -- 12 Mart 2024; 23:38:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
4 ay
Er

merhaba

2015 model clio 4 icon aracıma kaliteli ve sorunsuz android multimedya taktırmak istiyorum. önerebileceğiniz marka var mı acaba?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y1LD1R1M -- 20 Mart 2024; 10:38:16 >

V
4 ay
Er

Merhabalar bunu güncellemek istiyorum hangi firmwareyi yükleyebilirim
< Resime gitmek için tıklayın >



E
4 ay
Teğmen

Merhabalar astra j kasa aracımda aliexpress ten aldığım tesla ekranda müzikçalar ve ön kamera çalışmaz olduğundan, aracımı bu işlerden anlıyan birine götürdüm. O da farika ayarlarına döndürdü cihazı. Müzikçalar ve ön ka era normale döndü ancak Android auto çalışmaz oldu. Bluetooth bağlantı yapılıyor ekranla ancak Phone link app yazan yere Android auto seçeneği gelmiyor. Google play store dan kaldırıp tekrar yüklemek istedim ancak tamamen kaldırmıyor güncellemeyi kaldırıyor. Dosya yöneticisi de de Android auto apk görünmüyor. Play store den görülüyor ancak cihazda yüklü yor güncelle seçeneği aktif oluyor güncelliyorsunuz yine olmuyor. Daha önce başına gelen ya da fikri olan varmı acaba. Android auto yu tekrar nasıl çalıştırabilirim araçta.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 ay
Er

Fimex multimedya için hem geliştirici ayarları şifresi hem de sistem ayarları şifresi 3737



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 ay
Yüzbaşı

Merhaba, geçen hafta aldığımız hyundai bayon boş paketi, sonradan avgo android ekran takılmış çok yavaş çalışıyor uygulamalar, fabrika ayarlarına döndürsem hızlanır diye düşünüyorum fakat, bi ayar falan bozulurmu mesela direksiyondan müdehale etme ayarı gibi

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 ay
Çavuş

Hocam aynı sorun bende de var, bir çözüm bulabildiniz mi acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cankut1907
M
2 ay
Yarbay

@skrlllex 2019 1.3 Egea Urban sedan için, direksiyon kumanda, yakıt km göstergeleri devre dışı bırakmadan arayüzü akıcı olan CarPlay destekli hangi multimedia olur.

Şuan orjinal 8inch heralde, ekran var.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
2 ay
Onbaşı

Merhabalar, aracım ford fiesta 2011. Cadence marka 9 inch multimedya aldım. İçinden herhangi bir şema çıkmadı. arka kamerayı takıp çalıştırdık ama multimedya varken radyo tuşları çalışmıyor. ve ön tampona kamera takıp görebilmek istiyorum. satıcılar destekliyor diyor, ama bir türlü yapamadım. anlayan biri varsa yardımcı olsun lütfen.



G
4 gün
Onbaşı

BU EKRANA NASIL GÜNCELLEME YAPABİLİRİM VEYA APN DİYE BİR İNTERNET AYARI VAR AMA NASIL BAĞLANACAĞIMI BİLMİYORUM BU EKRAN İNTERNETE BAĞLANIYOR MU ACABA YARDIMCI OLACAK BİRİSİ VAR MI İNTERNETTE HİÇ BİR BİLGİ YOK
< Resime gitmek için tıklayın >




_____________________________

Eski kullanıcı adı: ulas53


R
3 gün
Er

Merhaba,

Aracıma internet satış mağazaları aracığılı ile bir multimedya satın aldım ve kurulumunu satıcı desteği ile yaptım.
multimedya aracıma canbuss desteği ile bağlanıp araç bilgilerini alabiliyor, kontak ile birlikte acılıpo kapanıyor ve geri görüş kamerasına geri vites ile birlikte direk geçiş yapabiliyor.
6-7 ay boyunca sorunsuz olarak kullandım. ama şuanda anlayamadığım bir problem çıkarmaya başladı. bir süre KM göstergesi yanıp sönmeye başladı ama çalışmasında bir sorun yoktu. ama son zamanlarda artık kontak açıldığında açılmamaya başladı. incelemelerim ve deneme yanılma yöntemlerimle sorunun canbus tan cıktığını saptadım .
cunku kontak acıldığında acılmıyor ama canbus cıhazını cıkarıp taktığımda açılıyordu ve KM sayacı sabitleniyordu. ve bir süre kontak acıp kapattığımda calışmaya devam ediyordu ama ertesi gün aynı problem yine cıkıyordu.
canbus bozuktur diye onu değiştirdim ama sorun aynen devam ediyor. bazı videolarda KM yanıp sönmesini canbus cihazının araç beyni ile eşleşmediğinde ortaya cıktığını gördüm. onların yaptıklarını denedim ama sonuç alamadım.
bu konuyu video ile satıcının teknik servisine bildirdim. adam bana bu ürün bize ait değil ekran görseli farklı dedi :) arkadaşa temayı değiştirdim dedim. bu seferde üründe değişiklik yapmışsınız garanti dışı kalır dedi. bende bu temayı google playden indirdiğimi bilgisayar bağlantısı ile sistemde bir değişiklik yapmadığımı söyledim. sonrasında ürünlerinin içindeki temalar dışında başka bir tema ile kullanmayın fabrika ayarlarına getirin dedi.

Değerli arkadaşlar,
bu anlattığım konu ile ilgili bana yardımcı olabilir misiniz.
ayrıca satıcının söylediklerinde doğruluk payı var mıdır ?
  • Ürün tema değişikliği ile garanti dışı kalır mı ?
  • sırf tema değişti diye ürün arıza çıkarabilir mi ?

@skrlllex


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
3 gün
Binbaşı

Vur Kaç ürün almışsınız.

Tema değişikliği ile garanti bozulması, şu ana dek duyduğum en saçma garanti dışı bırakma cümlesi. Satıcı dediğiniz kişi, Türkiye'deyse, doğrudan bir bardak soğuk su için derim, Çin'deyse suyu hazırlayın, ama şansınızı yine de deneyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @RasimŞEN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.