Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1242
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada Ürün İadesi Umursamazlığı!
R
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

23.12.2020 tarihinde Hepsiburada.com dan mini PC sipariş ettim. Bilgisayarı kurmak in açtığımda bana daha yüksek konfigürasyonlu bir PC gönderdiklerini fark ettim. Aradım durumu ilettim online eğitim için acil PC ihtiyacım var ücret farkını ödeyebilirim dedim. Önce ok bakalım dediler sonra böyle bir uygulamamız yok cevabı aldım o zaman iade etmiyorum dedim telefonla birkaç kez aradılar neyse dedim ürün değişimi için kargoladım.

Ürün satıcı firmanın eline ulaştı 2 gün değerlendirme bekledim. Sonra 5 gün içinde doğru ürün gönderilecek cevabı aldım. Aynı ürün aynı satıcıda 2 saatte kargoda ile satılıyor neden bu kadar bekliyorum dedim ezber cevap 8.1.2021 e kadar kargolanacak. 

8.1.2021 'de baktım hala kargolanmamış WhatsApp hattından irtibata geçtim paket hazırlanıyor cevabı aldım dedim bugün kargoya verilmesi gerekiyordu. Cevap yapabilecek bir şey yok. Ne desen ezberlenmiş cevaplar.

Özetle Hepsiburada tamamıyla satıcının keyfiyle baş başa bırakıyor sizi. Bugüne kadar ya niye bu kadar yükleniyorlar derdim ama başınıza böyle bir şey gelmeyince anlayamıyorsunuz.
Ne güzel daha yüksek konfigürasyonlu gelmiş bana ne doğru yollasalarmış demeyip iyi niyet gösterdik karşılığında bu şekilde cezalandırıldık ona yanarım. Bu arada paket dışında konfigürasyonla ilgili detay yoktu. Faturada da benim sipariş ettiğim konfigürasyondaki PC yazıyordu.

Şu an twitter/sikayetvar/çağrı merkezi her yerden ulaşmaya çalışıyorum "en kısa sürede çözülecek" dışında ezber cevaplardan başka bir cevap alamadım.