Sizin sorunu bende Philips tvmde yaşadım 4k 60hz sıkıntı yok ama 120hz alınca ekran gidiyordu ne yaptıysam olmadı en sonunda kanser olup 😅vatandan 750tlye Philips hdmı 2.1 aldım sorun düzeldi şuan gsync vrr hdr hepsi açık hiç bir sorun yok inşallah işinize yarar
Ryzen 5 4500u apu işlemcili laptopu 144 hz tv ye bağladığımda,
4k 120 Hertz sorunsuz alabiliyorum. 4k 60 hz de Hdr sorunsuz açabiliyorum 4k 120 Hertz de HDR açmak istediğimde ekran bir kez gidip geliyor ama Hdr butonu yani hdr mod bir türlü aktif olmuyor.
Amd ekran kartı ayarlarından renk modunu rgb den ycbcr444 e mi almam gerekir sizce aynı sorunu mu yaşıyorum?
Yaklaşık 2 yıldır aynı sorun bendede vardı tcl 65 inç tv var çok kablo denedim bix dahil sorun çözülmedi anlık ekran kararmaları devam etti.ilk açılışta devamlı ve gün içinde sıklıkla 1 saniyelik ekran kararması devam etti.Sonunda kendimce olayı çözdüm tv kumandasının kapatma tuşuna basılı tuttum ve tv tamamen kapandı,tekrar açtığımda artık gün içi böyle bir sorun yaşamamaya başladım.Benim çözümüm bu oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >