Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2549
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HDMI'dan Ses Ve Görünütüyü Ayırmak. El Atın Bir
S
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar. Evimde LG'nin 42PW450 Modelli 3Boyutlu plazması mevcut. Ve Premier'in 5+1,Dolby Ve DTS Destekli PHT 36950 Modelli Home Theatre'ı Ve Son Olarak HD Digiturk'um var.

Şimdi televizyonumun HDMI'den gelen sesi direkt geçiş yaptırarak ses sistemine aktarma özelliği var fakat benim ses sistemimde HDMI ses girişi yok. Sol ön-arka, Sağ ön arka Center ve Subwoofer olarak 6 giriş ve çıkışı mevcut.

Ben Digiturk'umden veya laptopumdan Çıkış yaptığım HDMI bağlantısında ki sesi nasıl ses sistemime aktarırım ?

HDMI ile görüntü ve sesi verdik ve tvnin aktarmasından tekrar HDMI ile sesi aldım Bunu Lale Jack denilen kablolara yani 6 Girişe döndüren çeviren bir aygıt var mı?
ya da Digi'den Gelen HDMI yi bir cihaza takıp sonra yine bir HDMI ile tv ye görüntü 6 Jack ile de sisteme ses veren bir cihaz var mı?

1 Senedir bu işi beceremedim..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil