Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı , benim elimde eski bir hard disk var 120gb .(taşınabilir falan değil bildiğimiz kasaların içinde olanlardan) Ben bu eski hdd yi eski bilgisayarımı satarken çıkartmıştım içindeki bilgiler lazım olur diye fotoğraflar vs var hdd de kurulu olan işletim sisteminin içinde. Sorum şu ben bu dosyalara nasıl ulaşırım en masrafsız şekilde ? direk şu anki bilgisayarıma bağlasam sata ile görür mü görse bile biçimlendirme vs isteyip içindekileri silmemi ister diye düşünüyorum tavsiyelerinize ve tecrübelerinize açığım teşekkürler. :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sorum şu ben bu dosyalara nasıl ulaşırım en masrafsız şekilde ? direk şu anki bilgisayarıma bağlasam sata ile görür mü görse bile biçimlendirme vs isteyip içindekileri silmemi ister diye düşünüyorum tavsiyelerinize ve tecrübelerinize açığım teşekkürler. :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.