merhabalar. kısıtlı bütçemle yanan ekran kartımın yerine yenisini alacağım. 256 bit almak isterdim ama bütçe meselesi tamamen. bu ekran kartları en azından pes yada fifa da beni idare edebilir mi? bilgisayarımın diğer özellikleri amd phenom x3 2.6 ghz 4gb ram samsung 22" monitör 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. istediğim sadece fifa ve pes 2012 yi akıcı biçimde oynamak. tavsiyelerinize şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bilgisayarımın diğer özellikleri amd phenom x3 2.6 ghz 4gb ram samsung 22" monitör 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. istediğim sadece fifa ve pes 2012 yi akıcı biçimde oynamak. tavsiyelerinize şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.