Arkadaşlar bugün sipariş vereceğim.kafamda hala birkaç soru işareti var.sizinle paylaşmak istedim. Birinci seçenek Sapphire HD4890 (normal modeli) bana 410 tl ye geliyor.daha önce referans tasarım 4870 kullanmıştım ses olayı beni düşündürmüyor değil. İkinci seçenek Sapphire HD4890 Vapor-X bana 440 tl ye geliyor 30 lira fazla vermeye değer mi bilemiyorum.bir de galiba referans tasarım 6+6pin güç girişine sahipken vapor-x 8+6pin güç girişine sahipmiş.benim psu da 2 adet 6pin vapor-x alanlar acaba kutudan 8 pine dönüştüren bir kablo çıkıyor mu?
Bir de arada bir araştırmaktan bıkıyorum ben ne yapıyorum ya ne farkını göreceğim sanki diyorum ve 4870 1g vapor-x (345 tlye geliyor) alayım ne gerek var 100 lira farka diyorum.fakat monitörüm 23" ve oyunları 1920x1080 oynuyorum yine de gözle görülür bir fark olmayacağını düşünüyorum(test sonuçlarını geçin) 4870 de 4890 da şuan piyasadaki oyunların çoğunu bu çözünürlükte tatmin edici düzeyde oynatmaz mı?Ki ben şuan 4850 sattım onla bu çözünürlükte pek de fena değildi performansı fakat en fazla 2xaa açabiliyordum o ayrı. Falan Filan işte almışken 4890 alayım diyorum ama bikaç ay sonra çok düşecek sonra fiyatı diye de pek yanaşmak istemiyorum.kafam çorba oldu yaaa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Birinci seçenek Sapphire HD4890 (normal modeli) bana 410 tl ye geliyor.daha önce referans tasarım 4870 kullanmıştım ses olayı beni düşündürmüyor değil.
İkinci seçenek Sapphire HD4890 Vapor-X bana 440 tl ye geliyor 30 lira fazla vermeye değer mi bilemiyorum.bir de galiba referans tasarım 6+6pin güç girişine sahipken vapor-x 8+6pin güç girişine sahipmiş.benim psu da 2 adet 6pin vapor-x alanlar acaba kutudan 8 pine dönüştüren bir kablo çıkıyor mu?
Bir de arada bir araştırmaktan bıkıyorum ben ne yapıyorum ya ne farkını göreceğim sanki diyorum ve 4870 1g vapor-x (345 tlye geliyor) alayım ne gerek var 100 lira farka diyorum.fakat monitörüm 23" ve oyunları 1920x1080 oynuyorum yine de gözle görülür bir fark olmayacağını düşünüyorum(test sonuçlarını geçin) 4870 de 4890 da şuan piyasadaki oyunların çoğunu bu çözünürlükte tatmin edici düzeyde oynatmaz mı?Ki ben şuan 4850 sattım onla bu çözünürlükte pek de fena değildi performansı fakat en fazla 2xaa açabiliyordum o ayrı.
Falan Filan işte almışken 4890 alayım diyorum ama bikaç ay sonra çok düşecek sonra fiyatı diye de pek yanaşmak istemiyorum.kafam çorba oldu yaaa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.