Arkadaşlar Ekran Kartımı Yeni Aldım Ve Taktım... Boşta 54 Derece Oluyor Fan Hızı %39 Malum Ses Çıkartıyor Fan Hızını %27'e Alınca Çok Sessiz Ama 62 Derece Kasamın Soğutması Çok Kötüydü Bir Tane Fan İstedim Gelecek Bu Fan İşe Yarar Mı? http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=164959 Ne Önerirsiniz? Ne Yapmalıyım?
Not=Ekran Kartında Over Clock Yoktur Not*=Kasa Bir Fan Var
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Açıkçası kasan yeterli hava sirkülasyonu için elverişli gözükmüyor. Zorlayarakta olsa birşeyler yapmak istemeni anlıyorum ancak mavi ile gösterdiğin yere hangi boyutta yada nasıl takıcağını,nasıl takmayı düşündüğünü anlamış değilim.Tutturma gibi bakır tellerle belki tutturulabilir.Oraya 12'lik oluyorsa kapakları çıkar ve 12liği bir şekilde oraya sabitle.
Kırmızı ile gösterdiğin yerede 8lik bir fan iyi olur sarı ile gösterdiğin yere normalde fan takamıyorsun ama oraya 8cm'den küçük bir fan bulabilirsen tak yoksa 8lik takarsan bir faydasını göremezsin(fan yaprakları geniş olucağı için)
Eğer öne takamazsan yan kapağa 8lik hava girişi ve arkadan hava çıkışı olarak hava sirkülasyonu sağlayabilirsen daha iyi sonuçlar alabilirsin
Boşta 54 Derece Oluyor Fan Hızı %39 Malum Ses Çıkartıyor
Fan Hızını %27'e Alınca Çok Sessiz Ama 62 Derece
Kasamın Soğutması Çok Kötüydü Bir Tane Fan İstedim Gelecek
Bu Fan İşe Yarar Mı?
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=164959
Ne Önerirsiniz? Ne Yapmalıyım?
Not=Ekran Kartında Over Clock Yoktur
Not*=Kasa Bir Fan Var
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnoone -- 26 Ağustos 2009; 19:50:37 >