Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
59
Cevap
2983
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Hd 7970 Dc2 Şuan Alınır mı ? (3. sayfa)
H
10 yıl
Yarbay

Saphhire sayfasındaki ve birkaç yerdede gördüğüm true hd de audio olduğu için bir karmaşa ordan kaynaklanıyor olabilir ama benim dediklerim çok farklı aşağıda görceksiniz.

Dolby® TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support

Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive)

Amd kendi sitesinde de dediği gibi 260x 290 290x destekliyor.Yani gcn 1.1 ile başladığını biliyoruz.O bilgi net.

Bunlarda genel bilgilerimizi tazelemek için

This article is about all products under the AMD Radeon Rx 200 Series brand.

A GPU implementing Graphics Core Next 1.2 is found on the R9 285 (Tonga Pro) branded products.
A GPU implementing Graphics Core Next 1.1 is found on R7 260 (Bonaire), R7 260X (Bonaire XTX), R9 290 (Hawaii Pro), R9 290X (Hawaii XT), and R9 295X2 (Vesuvius) branded products.
A GPU implementing Graphics Core Next 1.0 is found on R9 280 and 280X, R7 240, 250, 250X, 265, 270, 270X, and R5 240 branded products.
A GPU implementing TeraScale 2 "Evergreen" (VLIW5) is found on R5 235X and "below" branded products.

AMD TrueAudio[edit]
Main article: AMD TrueAudio
AMD TrueAudio was introduced with the AMD Radeon Rx 200 Series, but can only be found on the dies of GCN 1.1/1.2 products.

Bunlarda tamam.

Şimdi bakmamız gereken tek şey XT2 ve XTL nin gcn sınıfı.

Bu haber bizim sitenin haberi :

""MD, Radeon R9 280X ekran kartı modelinin yeni versiyonunu hazırlıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde kullanıma sunulan kart, AMD'nin Radeon HD 7970GHz Edition modelinde kullanılan Tahiti XT2 grafik yongasını kullanıyordu dolayısıyla yeni bir modelden ziyade tasarımı güncellenerek yeniden isimlendirilmiş model profili çiziyordu.

Bir önceki jenerasyonu baz aldığı için True Audio ve DirectX 11.2 gibi teknolojileri bünyesinde barındırmayan Radeon R9 280X, Kasım ayı içerisinde Tahiti XTL kodlı yeni GPU revizyonu ile güncellenmiş olacak. AMD yeterli üretim miktarına sahip olmadığı için ilk etapta Tahiti XT2 GPU'sunu kullanırken, yeni revizyon çok daha rafine bir yapı sunacak.

Radeon R9 290X modeli gibi True Audio ses teknolojisine ve DirectX 11.2 API'sine destek verecek olan Tahiti XTL tabanlı yeni revizyonda, bunlara ek olarak daha yüksek saat hızları ile performans seviyesi de bir miktar arttırılmış olacak. Üstelik artan performansın yanında, kartın güç tüketiminin azaltıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni revizyonun özel tasarımlı modeller ile piyasaya giriş yapması beklenirken, isimlendirme konusunda bir değişim olmayacağı ve kartın Radeon R9 280X olarak raflarda yer alacağı ifade ediliyor. Bu noktada yeni revizyon Radeon R9 280X alacak kullanıcıların, kutu üzerlerinde yer alan DirectX 11. 2 ve True Audio logolarına dikkat etmesi gerekecek. ""

""The new Tahiti XTL chip would bring lower power consumption, possibly new features such as AMD TrueAudio and full DirectX 11.2 support and even higher clocks. There would still be a large quantity of Tahiti XT2 chips in the market but those looking for the XTL based cards would have to search through their purchases since their isn’t going to be any differentiating factor between the two variants. Pricing of the Radeon R9 280X will remain unaffected and supply won’t be an issue since AMD always has those left-overs Tahiti XT2 chips to rebrand as the R9 280X graphic card.

Read more:http://wccftech.com/amd-preparing-tahiti-xtl-revision-radeon-r9-280x-graphic-card/#ixzz3YyK9sRLg""

İşin kırılma anı burda işte her ikinizde elinizdeki dökümanlara göre haklısınız.Benim tahiti XTL de diretmemin sebebinide göstermiş olucam şimdi.

Bakınız :

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2111&gid2=1897&compare=firepro-d300-vs-radeon-r9-280x-sapphire-toxic-3gb-oc-edition

Şimdi ben nedemiştim Tahiti XTL de bazı artı özellikler var rebrand ürün olsada yani 7970ghz editiondan gelme olsada ek özellikleri var demiştim.
Normal bir tahiti xt2 veya 7970 79790 ghz edition veya xt2 olan 280x tabi varsa bunlar gcn 1.0 ile geliyorlar.Haliyle true audio desteği yok.
Fakat xtl kodlu tahiti chipi yenilenmiş olduğu için gcn 1.1 ile geliyor.Haliyle yukardaki wiki ilede baktığımızda bu xtl in trueaudio desteği olması lazım dedim 2 bilgiyi sağlama yaparak.Fakat burda bir ilginçlik mevcut ; diyorki bir kesim 280x gcn 1.1 olmasına rağmen trueaudio desteği yok diğer kısımda hayır bu chip gcn 1.0 chipi ve desteklemiyor diyor.Bilgi karmaşasından dolayı hepimiz bir ucundan tutuncada böyle anlaşılmaz bir şey çıkıyor.Yukarda verdiğim siteler ve bilgilere göre bana 280x gcn 1.0 da diyemezsiniz gcn 1.1 de diyemezsiniz.Hadi bakalım çıkın şimdi işin içinden.

Bulmanız gereken Tahiti XTL chipi gcn 1.1 mi gcn 1.0 mı hadi bakalım :)

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1860&gid2=670&compare=radeon-r9-280x-vs-radeon-hd-7970

Game-debate dataya göre 280x gcn 1.1 yani trueaudio desteği var.Bir başka yerde 260x-290-290x den başka destek yok diyor.Eğer 280x 2 sürüm çıktıysa 2.sürümde tahiti xtl chipide gcn 1.1 ise true audio olması normal.Yok 280x ın hepsi eğer xt2 geldiyse zaten gcn 1.0 onlar.Kafanızı karıştırmaya gerek yok.280x trueaudiolumu değilmi daha siteler bilmiyor tam var yada yok diyen yok haliyle konu kapanmıştır. :))





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 2 Mayıs 2015; 12:55:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
10 yıl
Yarbay

quote:

280x trueaudiolumu değilmi daha siteler bilmiyor tam var yada yok diyen yok haliyle konu kapanmıştır. :))


simdi baskan ben yanlis bir bilgi olmasin diye yazdim cizdim bu kadar ama sen muallak bir bilgi bu diyorsan benlik mesele yok.bize destek olmayan 280x'leri kakalayip kendileri yeni mimari kullaniyorlarsa da soverim yani.true audio'yu yemisim zaten hangi oyunda var ama yeni mimari ise freesync destekliyor bu onemli bir destek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EMRES754
D
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

xfx de yazıyor ama başkaca kaynak yok dogrumu yazmış sevhen mi yazmış belli deil bide r295x2 biosu nasıl atıyorsun bi anlatsana
bu arada benim Asus r9 280 x dede 11.2 var true audio yok

Kartı yolla bana ben kartın ilk açılış gpuz dahil hepsinde görülcek şekilde istediğim modeli yazdırcam
En az 5 program bulursun nette bios editleme çogu programda var masaüstünde bile yaparsın bunu yaptığında kartın adı değişir Herşeyi değişmez güç aynıdır nvidiaflash ilede nvidia kartlara yaparsınız ram timing dahil oynarsın
Bios editi 7yıldır biliyorum 45acp yeni öğrenmiş
ati tool vs ile yapıyorduk tonla program çıktı guru3d arşivden tüm programları sürüm sürüm bulursun
Amd 6950 kartlarda çift bios başladı normal kullanıcılarda forumda yaptı nasıl unuttunuz bir çentiği saga çekip biosu atıp kartı 6970 yaptı
Bu çoçuk oyuncagı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

7970lerin yeni adı r280 oldu yani gidip 600-650tlye aldığın bir r280 bu kartın yeni adıdır

R280x ise dx11.2 true hd ses desteği ve biraz oc ile farklı kartdır hız farkı yüzde5-yüzde7 arasında oynar
O vatandaki eski fiyat aldanma o paraya 780ti alır yüzde 100 performans farkı elde edersin
Yada r280 2x crossfire yapar yine iyi iş çıkarırsın


demircibu ya katılıyorum ek olarak 7870 ten sonra r280x e geçilirse fark hissedilir .

7970 e de geçililebilir ama eski kart alacağınız paraya bağlı diye düşünüyorum.

buarada psu faktörü göz ardı edilmemelidir


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

3 yıl önce 700 liraya aldığım kart 1300 liramı olmuş ? 2023'te 2500 liraya falan satacaklar kartı galiba ? zira dünyanın heryerinde kartın fiyatı düşerken bizde artıyor tuhaf bir ülke burası.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

7970lerin yeni adı r280 oldu yani gidip 600-650tlye aldığın bir r280 bu kartın yeni adıdır

R280x ise dx11.2 true hd ses desteği ve biraz oc ile farklı kartdır hız farkı yüzde5-yüzde7 arasında oynar
O vatandaki eski fiyat aldanma o paraya 780ti alır yüzde 100 performans farkı elde edersin
Yada r280 2x crossfire yapar yine iyi iş çıkarırsın


demircibu ya katılıyorum ek olarak 7870 ten sonra r280x e geçilirse fark hissedilir .

7970 e de geçililebilir ama eski kart alacağınız paraya bağlı diye düşünüyorum.

buarada psu faktörü göz ardı edilmemelidir

Psu 700 watt sıkıntı çıkarmaz sanırım.Aslında kartımın performansından memnunum fakat coil whine bıktırdı.Geçmişken de iyi bir karta geçeyim diyorum.Güzel bir fiyata 280x bulursam ona geçeyim diyorum.



P
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

tabiki 1300 tl deil eski fiyatlar onlar 280x 800 tl civarı şu an

çok düşmüş fiyatı gerçekten. heryerinden zeka fışkırıyor senin.

bu kartın bugün sıfırının ederinin en fazla 500 hadi bilemedin 550 lira olması lazım. ama bizde en ucuzu 815 liradan başlıyor.

seni aydınlattık 1300 tl deil dedik 800 tl o eski fiyat dedik sen hakaret vari konuşuyorsun ayıp oluyor



P
10 yıl
Binbaşı

ne oldu eski profiline böyle şebeklik yaptıgın içinmi yedek profilden giriyorsun ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AMEDE Can Karahasan
A
10 yıl
Onbaşı

resminden ne mal olduğun belli alıntı yapma bana snn gibler uzak olsun benden


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Parola_18
P
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: AMEDE Can Karahasan

resminden ne mal olduğun belli alıntı yapma bana snn gibler uzak olsun benden

o zaman laf sokmayacaksın malın iyisinden anlıyorsan adres verim gel tanışalım nasıl mal var bende görürsün artist


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Onbaşı

sana noluyo ben arkadaşa alıntı yaptım snn gibilerle işim yok gel beşiktaşa karşılarım seni akİT


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Parola_18
P
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: AMEDE Can Karahasan

sana noluyo ben arkadaşa alıntı yaptım snn gibilerle işim yok gel beşiktaşa karşılarım seni akİT

arkadaşa cevap verdim ayağı yapma delikanlı ol diger hesabınla bir sürtüşme yaşadık ordan bu hıncın neyse kendini akıllı zannetme yeter



F
10 yıl
Yarbay

Zaten xt modeli kullaniyorsunuz yani 7950 den bir tik dusuk bir kart,

Ustine ne kadar verec3ginize bagli, 100 150 lira veriyorsaniz alinabilir tabi ama perfirmans kazanci yuzde 30 filan olur tahminen



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ayvacuk
D
10 yıl
Yarbay

For gamers who demand the very best, AMD Radeon R9 280X graphics shatters ordinary GPU performance. Groundbreaking GCN Architecture pushes your performance to insane levels while AMD TrueAudio technology and ultra-resolution gaming take you even deeper into the action.

Xfx resmi sitesindeki ürün bilgisi bu ürün şuan ülkemizdede var..

Buda benim çektiğim foto forumdan 2 arkadaş şuan kullanıor
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Saphhire sayfasındaki ve birkaç yerdede gördüğüm true hd de audio olduğu için bir karmaşa ordan kaynaklanıyor olabilir ama benim dediklerim çok farklı aşağıda görceksiniz.

Dolby® TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support

Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive)

Amd kendi sitesinde de dediği gibi 260x 290 290x destekliyor.Yani gcn 1.1 ile başladığını biliyoruz.O bilgi net.

Bunlarda genel bilgilerimizi tazelemek için

This article is about all products under the AMD Radeon Rx 200 Series brand.

A GPU implementing Graphics Core Next 1.2 is found on the R9 285 (Tonga Pro) branded products.
A GPU implementing Graphics Core Next 1.1 is found on R7 260 (Bonaire), R7 260X (Bonaire XTX), R9 290 (Hawaii Pro), R9 290X (Hawaii XT), and R9 295X2 (Vesuvius) branded products.
A GPU implementing Graphics Core Next 1.0 is found on R9 280 and 280X, R7 240, 250, 250X, 265, 270, 270X, and R5 240 branded products.
A GPU implementing TeraScale 2 "Evergreen" (VLIW5) is found on R5 235X and "below" branded products.

AMD TrueAudio[edit]
Main article: AMD TrueAudio
AMD TrueAudio was introduced with the AMD Radeon Rx 200 Series, but can only be found on the dies of GCN 1.1/1.2 products.

Bunlarda tamam.

Şimdi bakmamız gereken tek şey XT2 ve XTL nin gcn sınıfı.

Bu haber bizim sitenin haberi :

""MD, Radeon R9 280X ekran kartı modelinin yeni versiyonunu hazırlıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde kullanıma sunulan kart, AMD'nin Radeon HD 7970GHz Edition modelinde kullanılan Tahiti XT2 grafik yongasını kullanıyordu dolayısıyla yeni bir modelden ziyade tasarımı güncellenerek yeniden isimlendirilmiş model profili çiziyordu.

Bir önceki jenerasyonu baz aldığı için True Audio ve DirectX 11.2 gibi teknolojileri bünyesinde barındırmayan Radeon R9 280X, Kasım ayı içerisinde Tahiti XTL kodlı yeni GPU revizyonu ile güncellenmiş olacak. AMD yeterli üretim miktarına sahip olmadığı için ilk etapta Tahiti XT2 GPU'sunu kullanırken, yeni revizyon çok daha rafine bir yapı sunacak.

Radeon R9 290X modeli gibi True Audio ses teknolojisine ve DirectX 11.2 API'sine destek verecek olan Tahiti XTL tabanlı yeni revizyonda, bunlara ek olarak daha yüksek saat hızları ile performans seviyesi de bir miktar arttırılmış olacak. Üstelik artan performansın yanında, kartın güç tüketiminin azaltıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni revizyonun özel tasarımlı modeller ile piyasaya giriş yapması beklenirken, isimlendirme konusunda bir değişim olmayacağı ve kartın Radeon R9 280X olarak raflarda yer alacağı ifade ediliyor. Bu noktada yeni revizyon Radeon R9 280X alacak kullanıcıların, kutu üzerlerinde yer alan DirectX 11. 2 ve True Audio logolarına dikkat etmesi gerekecek. ""

""The new Tahiti XTL chip would bring lower power consumption, possibly new features such as AMD TrueAudio and full DirectX 11.2 support and even higher clocks. There would still be a large quantity of Tahiti XT2 chips in the market but those looking for the XTL based cards would have to search through their purchases since their isn’t going to be any differentiating factor between the two variants. Pricing of the Radeon R9 280X will remain unaffected and supply won’t be an issue since AMD always has those left-overs Tahiti XT2 chips to rebrand as the R9 280X graphic card.

Read more:http://wccftech.com/amd-preparing-tahiti-xtl-revision-radeon-r9-280x-graphic-card/#ixzz3YyK9sRLg""

İşin kırılma anı burda işte her ikinizde elinizdeki dökümanlara göre haklısınız.Benim tahiti XTL de diretmemin sebebinide göstermiş olucam şimdi.

Bakınız :

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2111&gid2=1897&compare=firepro-d300-vs-radeon-r9-280x-sapphire-toxic-3gb-oc-edition

Şimdi ben nedemiştim Tahiti XTL de bazı artı özellikler var rebrand ürün olsada yani 7970ghz editiondan gelme olsada ek özellikleri var demiştim.
Normal bir tahiti xt2 veya 7970 79790 ghz edition veya xt2 olan 280x tabi varsa bunlar gcn 1.0 ile geliyorlar.Haliyle true audio desteği yok.
Fakat xtl kodlu tahiti chipi yenilenmiş olduğu için gcn 1.1 ile geliyor.Haliyle yukardaki wiki ilede baktığımızda bu xtl in trueaudio desteği olması lazım dedim 2 bilgiyi sağlama yaparak.Fakat burda bir ilginçlik mevcut ; diyorki bir kesim 280x gcn 1.1 olmasına rağmen trueaudio desteği yok diğer kısımda hayır bu chip gcn 1.0 chipi ve desteklemiyor diyor.Bilgi karmaşasından dolayı hepimiz bir ucundan tutuncada böyle anlaşılmaz bir şey çıkıyor.Yukarda verdiğim siteler ve bilgilere göre bana 280x gcn 1.0 da diyemezsiniz gcn 1.1 de diyemezsiniz.Hadi bakalım çıkın şimdi işin içinden.

Bulmanız gereken Tahiti XTL chipi gcn 1.1 mi gcn 1.0 mı hadi bakalım :)

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1860&gid2=670&compare=radeon-r9-280x-vs-radeon-hd-7970

Game-debate dataya göre 280x gcn 1.1 yani trueaudio desteği var.Bir başka yerde 260x-290-290x den başka destek yok diyor.Eğer 280x 2 sürüm çıktıysa 2.sürümde tahiti xtl chipide gcn 1.1 ise true audio olması normal.Yok 280x ın hepsi eğer xt2 geldiyse zaten gcn 1.0 onlar.Kafanızı karıştırmaya gerek yok.280x trueaudiolumu değilmi daha siteler bilmiyor tam var yada yok diyen yok haliyle konu kapanmıştır. :))


Yinemi haklı çıktım
Oraya bi 3puan daha yazmanızı rica edicem
Bu arada r280 r285 r280x kartları daha yeni verdim
Xfx r280x ateş edio r290ın sırtında ben kartı begendim son güncel tasarımda iyi karda çoğu testde4gb 770i geçti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
10 yıl
Binbaşı

tabiki 1300 tl deil eski fiyatlar onlar 280x 800 tl civarı şu an


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tersol
J
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu


quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

280x trueaudiolumu değilmi daha siteler bilmiyor tam var yada yok diyen yok haliyle konu kapanmıştır. :))


simdi baskan ben yanlis bir bilgi olmasin diye yazdim cizdim bu kadar ama sen muallak bir bilgi bu diyorsan benlik mesele yok.bize destek olmayan 280x'leri kakalayip kendileri yeni mimari kullaniyorlarsa da soverim yani.true audio'yu yemisim zaten hangi oyunda var ama yeni mimari ise freesync destekliyor bu onemli bir destek.

Okuduğunu anlamaya çalışınca az kasınca oluyormuş demek... Busefer inatını kırdın zamanla öğrenicen
Amd ilk çıksn r280de bios attı sadece ama son tahiti xtl gpular ile üretilen kartlarda dx11.2 etiketi ayrı belirtiliyor
Dh konusundada bu belirtildi alırken kutu üstündeki ibarelere bakın diye
Xfx sapphire asus sitesinde yazıorsa çoğunluk olay bitmişdir
İlk alanlara amd kitledi bukadar basit kabullenmek zor gelebilir zamanla alışırsın
Kartları alanlar gpuz son sürümde teyit edebilir


inadim filan kirilmadi benim dedigim yanlis degil ama emre'nin o kadar detayli mesajindan sonra hala uzatip benim dedigim dogru seninki yanlis diyip uzerine bir de laf sokmaya calismak artik şaklabanlığa giriyor o yüzden benden bu kadar sen istiyorsan devam et kuyruk acılarını belki cikarabilirsin.



A
10 yıl
Onbaşı

İste turkıye farkı onlar konusur akp yapar 😀



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tersol
D
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

O fiyatta 290 var gidip 7970 alınmaz o fiyata veya 780 780 ti alınabilir.

Ben 7970 dcu2 kullanırken karta 280x matrix biosu atmıştım onla sorun yaratmamıştı.Farklı bir asus 280x biosu attığımda açılmıyordu.

280x ile 7970ghz edition denen modelle aynı performansı gösteriyor denebilir. Diğer düz olanı aşağıda kalıyor.

Radeon R9 280X is Rebranded HD 7970 GHz Edition

http://www.techpowerup.com/191440/radeon-r9-280x-is-rebranded-hd-7970-ghz-edition.html

Burda belirtmek lazım 7970ghz edition Tahiti XT2 gpusu 280x ise tahiti XTL gpusu kullanıyor. XTL in faydası consumption ve daha iyi power phase lar olarak görülüyor.Aralarında uçurum olmasada 280x içerdiği bir kaç yenilikle 7970ghz editiondan ayrılıyor.

Son performans verilerine bakıldığında düz olan 7970in 280 ile aynı olduğu 7970 ghz editionın ise 280x ile aynı olduğu veya oldukça yakın olduğu söylenebilir.

Yukarda 45acp nin yazmış olduğu 280x = 7970 eksik şekilde olduğu için yanlış belirtilmiş.Ayırmak lazım 7970 ve 7970ghz edition diye.Ayrıca 280x te true audio desteği yok bildiğim kadarıyla 260x ve 290 290x te mevcut.

Radeon R9 290X modeli gibi True Audio ses teknolojisine ve DirectX 11.2 API'sine destek verecek olan Tahiti XTL tabanlı yeni revizyonda,

R280x kasım ayından sonraki kartlarda son versiyon var dx11.2 de destekliyor kutulardada yazıor bro
45Acp nasıl kıvırdı çıkmamış dedikoduymuş muş mış
R280 7950nin yeni hali yada yerine gelen kartmış bu kısım ekstra komik ayrı bir kahkaha vakası
Post kas kas 30bin yap ki 2gram foruma katkınız yok mesajların içeriği bilgi ne katkı yaptığı önemli degil uydurun gitsin

Biri çobana bunu türkçeye çevirsin bu sitede dedikodumu yapıor yokmu bu ürün yada yazanlar sahte malmı satıor bunlar... mail atın ben üründen 2 tane verdim geçen hafta
Bu forumdaki kadar bilgisiz olup kendini bişey bildiğini sanan yoktur kıvırcak hala saçmalıyor..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
10 yıl
Yarbay

7970lerin yeni adı r280 oldu yani gidip 600-650tlye aldığın bir r280 bu kartın yeni adıdır

R280x ise dx11.2 true hd ses desteği ve biraz oc ile farklı kartdır hız farkı yüzde5-yüzde7 arasında oynar
O vatandaki eski fiyat aldanma o paraya 780ti alır yüzde 100 performans farkı elde edersin
Yada r280 2x crossfire yapar yine iyi iş çıkarırsın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.