Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
886
Cevap
45737
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Max | ANA KONU | (6. sayfa)
T
7 ay (968 mesaj)
Yüzbaşı

Daha yeni düzeltirler. Exxen ile Hboyu da kıyaslamayın bir zahmet.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @YOURMOVE
S
7 ay (728 mesaj)
Yüzbaşı

Henüz erişime açılmadı sanırım. Telefona, tablete, televizyona, Xbox'a her yere kurdum uygulamayı. Bi Samsung monitöre kuramadım. Ben de bekliyorum açılır yakında.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dgkn_sglmr
M
7 ay (12051 mesaj)
Yarbay

Netflix ve amazon dışında Türkiye de platform işini becerebilen çıkmadı henüz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
7 ay (3326 mesaj)
Yarbay

Var hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @mrguardiola
A
7 ay (3439 mesaj)
Yarbay

İçerikler nasıl kontrol edebilen oldu mu sansür veya makaslanma mevcut mudur?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 ay (12051 mesaj)
Yarbay

Mevcut diyorlar vallahi hevesim kursağımda kaldı :(



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aydogan
M
7 ay (12051 mesaj)
Yarbay

Vallahi öyle. Bende İnstagram üzerinden okudum çizgi diziler bile sansürlü haliyle yüklenmiş. Büyük bir balon çıktı şimdilik. İnşallah ilerde bizi yanıltır ama sanmıyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aydogan
K
7 ay (10057 mesaj)
Yarbay

Merhabalar. Aynı anda 4 cihazda izleme varmış. Arkadaşım dün 1 aylık 4k paketini almıştı. Fakat bugün 1 senelik alacağız.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
7 ay (10057 mesaj)
Yarbay

Hocam arkadaşım dün kendi evinden izledi. Bende kendi tv imden izledim. Herhangi bir sorun yaşamadık.




Bu mesajda bahsedilenler: @alprn46
B
7 ay (44177 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Atam konuşuyor sandım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 15 Nisan 2025; 13:10:9 >


Bu mesajda bahsedilenler: @followers
M
7 ay (600 mesaj)
Yüzbaşı

Yorumlardan anladığım kadarıyla Max’in dizi kataloğu ABD içeriğine oldukça yakın seviyede. Ancak Oz ve Westworld yok. Hatta bir kullanıcı, Westworld’ün ABD kataloğundan da kaldırıldığını söylemişti. Film kataloğu ise ABD’nin epey gerisinde gibi görünüyor.

Yarım kalmış ya da hiç izlemediğim, hatta adını bile bilmediğim birçok HBO dizisi var. O yüzden bir yıl olmasa bile birkaç ay işimi görebilir gibi duruyor Max. Yine de bence 300 TL oldukça yüksek bir fiyat. Disney+ da 350 TL istiyor, o da fazla.

Her ne kadar eleştiriliyor olsa da Netflix’in kataloğu çok geniş ve her hafta birçok yeni dizi-film ekleniyor. Bu yüzden diğer platformların Netflix ile aynı fiyatı istemesi bana mantıksız geliyor.

Bir de sansür olduğuna dair yorumlar gördüm. Bu duruma denk gelenler varsa, nasıl bir sansür uygulandığını paylaşırlarsa sevinirim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Z
7 ay (4676 mesaj)
Yarbay

O mail adresleri Max platformunda tarife geçiş işlemlerine kapatılmış. Burada HB'nin amacı Premium müşterilerini elinde tutmak, Max normal aboneliklerine geçiş engellenerek müşterinin Premium aboneliğini sürdürmesini sağlamak. Ne kadar süre bu mail adresleri bu durumda kalır bilinmez. Belki de sistemde böyle unutulur kalır (olması muhtemel durum :)). Ancak benim tanıdığım milletimiz bunun acısını çıkarır :))).
Ayrıca Max'in kendi adına ülkeye gelmeyip, malum holding çatısı altında ülkeye adım atmış olması da Max açısından ciddi bir eksi gibi görünüyor. İlk günkü hatalar zinciri devam ederse Disney'den bile daha başarısız olabilirler. Diğer taraftan Ekim 2025 sonrası HB Premium koşullarında ciddi değişiklikler de bekliyorum. HB, bu ülkenin Amazon'u benim edasıyla Amazon Prime taklidini yaparken Amazon gibi ciddi bir lojistik sistem ve kendi sattığı ürünlerde kalite, orijinallik, sorunsuz iade, satış sonrası destek gibi konularda ciddi ilerleme kaydetmesi gerekiyor. Yoksa Amazon bunları çiğ çiğ yer.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sedat_60
1
7 ay (2388 mesaj)
Binbaşı

bende hb premiumu max gelince 4k izlemek isterim diye iptal etmiştim. yaklaşık 2 aydır premium yoktu. max'a giriş yaptığımda üyelik alamadım. sanırım daha önce hb premium kullandığım için paket değiştiremezsiniz diye bir hata ile karşılaştım. yeni abonelik başlatamadım. bende max üzerinden mail adresini başka bir mail ile değiştirdim. eski mailim ile de max üzerinden yeni kullanıcı oluşturdum. o şekilde 4k özel planda yeni abonelik başlatabildim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Akcura
W
7 ay (1522 mesaj)
Yüzbaşı

Rica ederim, çok fazla beklemedim en fazla bir 5 dakika vs. biri çıkar olmuyor der yine de yazayım. :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SerkanGD
T
7 ay (3220 mesaj)
General

Anladım hocam. desteğe chat kısmından yazdım bir buçuk saat olacak temsilcinin aktarmasını bekliyorum. Üzerine daha fazla para verip aboneliği yükseltmek istiyoruz. Abonelik kısmına şunu ekleseler çok mu zor anlamıyorum. Firmaların şu mevzuları acayip yoruyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kataaay
S
7 ay (489 mesaj)
Yüzbaşı

Az önce müşteri temsilcisi ile görüşebildim. Yıllık Blu Tv üyeliğinizi taksitli ödeme ile aldıysanız 4K üyeliğe yükseltemiyorsunuz Max üyeliğinizi. Üyeliğiniz bitince geçiş yaparsınız gibi bir öneri ile geldiler, bilginize:D



N
7 ay (6972 mesaj)
Yarbay

Bir halt yapacaklar ellerine yüzlerine bulaştırdılar! Hepsiburada üzerinden blutv üyesiydim, max uygulamasına giriş yapmaya çalıştım bir türlü kabul etmedi, şifremi unuttum diyorum mail de gelmiyor. Saçma sapan iş yapıyorlar. Aynı mail ile yeni üye oldum daha sonra hepsiburada üzerinden girmeye çalıştım yine olmuyor bu sefer de paket alım sayfasına yönlendiriyor. Her yerden yazdım yardım eden yok! Nereden bulaştık bunlara arkadaş!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 15 Nisan 2025; 19:9:18 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
7 ay (11627 mesaj)
Yarbay

Blu tv şifremle giriş yapamıyordum. Buna istisnaden max temsilcisi ile zar zor görüşüp bilgi aldım, ellerinden bir şey gelmediğini söylediler. Aynı zamanda Hepsiburada desteği açtırdım, onlar da max ile iletişime geçmemi söylediler. Tam kısır döngü kimsenin kimseden haberi yok. Max a giriş yapamıyorum şaka gibi.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 ay (11350 mesaj)
Yarbay

Müşteri hizmetleri bu yöntemi uyguladı bende de böyle görünüyor hocam
hatta hb preniumdan geldik std görünüyor dedim
geçişler bitince düzelecek dedi bilmem ne kadar doğru



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @apokalipta
B
7 ay (44177 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Bana da öyle geliyor, ilk başta tepki çekmesin diye bir şeyi bozmayalım dediler muhtemelen ama çok gitmez herhalde.

Gittiği yere kadar böyle izleyeceğim artık sonrasına bakarız




Bu mesajda bahsedilenler: @tayo3327