Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
2014
Cevap
573230
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: Hava temizleme cihazları (101. sayfa)
D
2 ay
Binbaşı

Merhabalar çok bir bütçem yok kısıtlı ucuz bir şeyler arıyorum. Wi-Fi kontrolü olması çok iyi olur. TCL a2 baktım önerir misiniz? 30-35 m2 alanda duracak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_sglmr -- 29 Nisan 2024; 8:43:9 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

A
2 ay
Yüzbaşı

Selamlar, winix pro sahibiyim, cihazın olduğu odada sigara içiliyor, kullanım amaçlarımızdan biri de zaten bu kokuyu azaltması içmeyen kişiler için. Sigara icildikten sonra konuyu bir süre içinde yok ediyor/azaltıyor bu güzel ama koku belli bir süre sonra hepa filtreye işliyor, ve kendi verdiği hava yakından koklayinca sürekli sigara kokuyor, o sırada sigara icilmezken de.

Filtreyi çıkarıp koklayinca da net olarak anlaşılıyor.

Filtreyi değiştirdik komple, 2-3 hafta içinde yine verdiği hava kokmaya başladı. Bu kadar sık filtre de değiştiremeyiz.
Yani ürün kokuyu absorbe ederken kendisi sürekli kokulu hava vermeye başlıyor.

Sizlerden böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Çözüm önerisi olan var mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 2 Mayıs 2024; 0:40:38 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
geçen ay
Yüzbaşı

xiaomi mi air purifier 4 lite bu cihazın olumsuz bir yönü var mı beyler ?



L
geçen ay
Teğmen

hocam merhaba, hangi ürünü aldınız? bosch 4000 su an 9000 bandında. almaya değer mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @Zorkof
K
geçen ay
Yarbay

Xiaomi 4 kompakt modelini aldım. Koku filtresi yok. Çok da memnun kalmadım. Bunu yatak odasına koyup koridora bir tane mck55w almayı düşünüyorum. Winix, bosch, fakir, xiaomi hepsini haftalardır araştırdım. En f/p alet daikin bence. İkinci olarak da fakir vigor plus.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen ay
Er

Fakir tavsiye ediyorum biz çok memnunuz.




Bu mesajda bahsedilenler: @K.B.V.
B
geçen ay
Çavuş

Tek Geçerim.

PuriCare™ 360° Hava Temizleyici Çoklu Filtre Sistemi AS10GDWH0 - AS10GDWH0 | LG TR

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 9 Mayıs 2024; 10:32:27 >

A
geçen ay
Yüzbaşı

Arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldır philipsin hava temizleyicisini kullanıyorum. Filtresini düzenli aralıklarla temizliyorum ama hiç değiştirmedim hala aynı filtreyi kullanıyorum. Hala işlevini yerine getiriyor gibi geliyor bana bu şekilde kullanımda sağlık açısından herhangi bir problem olur mu ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

F
4 hafta
Yarbay

Kemoterapi alan yakınıma dyson air purifier almıştık, çok iş gördü.. Fakat odan odaya taşımak zorluyor, oda değiştirince temiz tutsun diye ikinci bir alet almayı istiyorum. Bu senaryoda xaomi compact bile iş görür sanki ? Var mı ikili cihazla tecrübesi olan ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 19 Mayıs 2024; 14:11:35 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: adanaliboy


L
4 hafta
Yarbay

Arkadaşlar selamlar.

Yaz alerjim var. Sürekli hapşırıyorum, maske takınca geçiyor, yani evin içindeki bir şey beni etkiliyor. Evde rutubet yok.

Daikin MC55W düşünüyorum, önerebileceğiniz ürün var mı?

Teşekkürler.



L
3 hafta
Yüzbaşı

Hocam vital 200s'i nereden satın aldınız, ben bulamadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Eleysian
D
2 hafta
Binbaşı

Bu ürün dikkatimi çekti ama eski bir ürün müdür? Filtresini vs bulmak kolay mı? Bir de işlevini yerine getirme konusunda nasıldır?
https://www.amazon.com.tr/Philips-Domestic-Appliances-temizleyici-temizler/dp/B0BX49FQF8?th=1



B
geçen hafta
Onbaşı

Herkese Merhabalar,
Evimizin bulunduğu yerde fazlaca kentsel dönüşüm olduğu için ve cadde üzeri olduğu için camı açtığımızda çok fazla toza dolayısıyla kalitesiz bir havaya maruz kalıyoruz, aynı zamanda eşimin de alerjisi var ayrıca da çokça tüy döken bir kedimiz mevcut. Bu sebeplerle bir hava temizleme cihazı ihtiyacımız oluştu. Konuyu biraz araştırdım ama etrafımda bu cihazlardan kullanan biri olmadığı için pek fikir sahibi olamadım. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki cihazları buldum, bir klima etkisi yaratmasını beklemiyoruz ama yazın farkta yaratacak şekilde cihazda serinletme özelliği bulunursa çok iyi olacak. Aşağıdaki cihazlar hakkında bilgisi olan, kullanan varsa değerli yorumlarınız ihtiyacım var ayrıca bu cihazlar dışında da her türlü tavsiyeye açığım(Serinletme özelliği şart değil ama olursa bonus bizim için).

dyson purifier humidify+cool formaldehyde 29,000tl bu kadar ödemek istemiyorum ama hem temizleme hem serinletme özelliği olduğu için f/p skalası fena durmuyor


Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro Akıllı Hava Temizleme Cihazı 9.300tl hava temizleme ile ilgili yorumları çok olumlu fakat serinletme ve nemlendirme özelliği yok bu cihazın yanında arçelik Arçelik AC 6030 ile birlikte kullanılabilir ama çok yer kaplayacaklar

Daikin MCK55W Hava Temizleme 9900tl hava temizleme ilgili yorumları olumlu, filtre değişikliği çok uzun süre istemiyor hava temizleme ve nemlendirme özelliği var, serinletme özelliği yok yine Arçelik AC 6030 ile birlikte kullanılabilir ama çok yer kaplayacaklar yine


sizce dysondan mı serinletme ve temizleme olarak daha fazla verim alırız yoksa temizleyici cihaz + serinletme cihazı aldığımızda mı daha çok verim alırız?




_____________________________

Eski kullanıcı adı: CASAN0VA


B
3 gün
Yüzbaşı

arkadaşlar evim çok tozlanıyor bu dyson yeşil lazer muhabbeti psikolojimi bozdu temizliyorum yine tozlanıyor. Bu cihazlar evdeki tozu toplamaya yardımcı oluyormu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
dün
Yarbay

Faydası olmaz hocam. Toz dan kurtuluş yok :)




Bu mesajda bahsedilenler: @bactry
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.