A

Yüzbaşı
19 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
218 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Protein tozum bozuldu mu?
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce Optimum Gold Whey aldım, kokusu nesquike benziyor. Fakat bugun açtığımda kokusunda değişiklik fark ettim. Kapalı bir şekilde dolabımda saklıyorum. Tadında pek bir değişiklik hissetmedim fakat kokusu şüphelendirdi. Sizce bozulmuş mudur?
A
8 yıl
Wikkid isimli sihirdar script kullanmaktadır
Evet arkadaşlar az önce mid lane de azir oynuyordum. Karşıma viktor geldi ve daha ilk dakikadan itibaren skill atmaya başladı. İyi bir mid lane oyuncusu olduğumu düşünüyorum ama hiç bir skilini dodge layamadım. Bende BaronReplay programından oyunun videosunu aldım. Support'a ticket attım fakat ilgilenirler mi bilmiyorum. Sizce bu sihirdar sınırsız ban yer mi? Adamın son karşılaşmalarınıda konuya yüklüyorum. Zaten oynadığı cassiopeia, viktor ve xerath lardan rahatlıkla anlayabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Ios 9 Düşük Güç Modu Testi (Iphone 4s)
Evet arkadaslar tamamen sarj ettikten sonra, sarjim bitene kadar düşük güç modu ile kullandım sonuç gercekten çok iyi.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Cydia 504 Gateway Timeout Hatası
Su anda cydia dan herhangi bir tweak indirmeye calisirken 504 gateway time out hatasi aliyorum. Ayni sorunu yasayan var mi?
A
9 yıl
Ios 6.1.3 jailbreak yardimm
ios 6.1.3 jailbreak yaparken 'windows islemi durdurdu' hatasi alıyorum. Yardimci olabilicek var mi?
A
9 yıl
Ios 6 Snapchat Kullanımı
Arkadaşlar 4s kullanıyorum ve 8.4'den ios 6 ya düşürdüm. Facebook, twitter, instagram gibi uygulamaları sorunsuz kullanıyorum fakat snapchat sürüm yükseltmemi istiyor. Snapchat'i ios 6 da JB'siz bir şekilde kullanmak mümkün mü?
A
9 yıl
İOS 9 Beta 2\u0027den İOS 8.3\u0027e Geri Dönüş
Arkadaşlar geri dönüşü nasıl yapabilirim geçmeden önce yedek almıştım geri yükle diyerek olmuyor sanırım yardımcı olursanız sevinirim
A
9 yıl
West\u0027in Durumu
Eger Tr' den West'e gecicek arkadaslar varsa onlari bu hatalarindan dondurmek amacli bu konuyu aciyorum. Boyle bir takima ilk defa rastliyorum. Bir kisi feedler iki feedler ama dordu birden nedir?
< Resime gitmek için tıklayın >
Not: Printscreen tusunun yerini biliyorum, arkadasima gondermek icin telefon ile cekmistim
A
9 yıl
Gnctrkcll’den LoL 3te3 Paketi
< Resime gitmek için tıklayın >

Artık bir oyun olmanın ötesinde bir yaşam tarzı haline gelen League of Legends, hayatın pek çok alanında karşınıza çıkmaya devam ediyor. League of Legends ve Gnctrkcll iş birliğiyle, avantajlı konuşma paketleri sizi bekliyor!
Hazır Kart gençTarife veya GençPlus tarifelerini kullananlar ya da Hazır Kart tarifelerinde olup 26 yaşından küçük olanlar, artık League of Legends’a özel avantajlarla konuşuyor.
LoL 3te3 Paketi ile 30 TL’ye 30 günlük her yöne 500 dakika ve 1 GB internet sizin oluyor! Ayrıca hediye 500 RP de LoL 3te3 Paketi kullanıcılarını bekliyor!
GNCLOL yazıp 2222’ye göndererek kullanabileceğiniz paketle ilgili detaylar ve aklınıza takılan sorular için Gnctrkcll sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
A
10 yıl
Diana için nick önerisi
Arkadaşlar en çok oynadığım karakter diana ve diana için nick önerilerinizi bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.