Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
213
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hatırlandığınız sürece yok olmazsınız
B
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Evet bedeniniz yok olacak fakat eğer bu dünyaya sizi hatırlatacak bir şey bırakabilirseniz yok olmamış olursunuz.

Belki de bir insanın çabalaması gereken en büyük amaç budur, var olmaya devam etmek, herhangi bir şekilde. Mesela Hitler çok kötü bir şekilde de olsa bu amacı gerçekleştirdi, hepimiz hitleri ölümünden 80 yıl geçmesine rağmen biliyoruz ve yaptıklarını okuyoruz. Her ne kadar Hitler'i dünyanın en kötü insanı olarak ansak da onu var ediyoruz. O hala var, yok olmadı. Sadece bedeni burada değil.

Eğer bunu gerçekleştirmezseniz, asla var olmamış olacaksınız, çünkü varlığınızdan bahsedecek kimse olmayacak. Yani eğer bunu gerçekleştirmeyecekseniz, şu an bile kendinize ben aslında yokum diyebilirsiniz.



D
3 yıl
Çavuş

İsmini hatırlayan son kişi öldüğünde hiç doğmamış olacaksın...



B
3 yıl
Er
Konu Sahibi

uppi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Yarbay

genlerini aktarabildiğin sürece ölümsüzsün



G
3 yıl
Yüzbaşı

https://forum.donanimhaber.com/hangisini-secerdiniz--148715957
Bak bunu ben de düşünüyordum.Hitler örneğinden gidelim.Tek sözüyle milyonların kaderini değiştirebilir,mükemmel bir güce,kudrete sahip.İlk bakışta gıpta edilecek bir hayat.
Ama yaşadığı 50-60 senelik hayat büyük ihtimalle çok zordu.Düşünsene tuvalete gittiğinde kapıda 2-3 tane silahlı adam bekliyor,sürekli öldürülme korkusu içerisindesin,ağzından çıkan her kelimeye çok dikkat etmelisin.
O yüzden insanlar basit bir hayatı tercih eder,sorumluluktan kaçınırlar,kendi hazları uğruna hayatı harcamak daha cazip gelir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.