Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
327
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hatay Fen Lisesi Gelir Mi?
G
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba forum üyeleri. Bu soruyu sormak için bugün aranıza katıldım. LGS'de 6 yanlışım var ama matematik kolay olmasına rağmen matematikte 4 yanlışım çıktı. Türkçe 1 fen 1 yanlış(fendeki soru tartışmalı). Sizce yüzdeliğim iyi mi gelir kötü mü? Hatay fen lisesi kazanabilir miyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
geçen yıl
Er

Zorlayarak da olsa gelir bence,fendeki soru hangi soru öğrenebilir miyim acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
geçen yıl
Teğmen

Hocam biraz şansa kalmış çünkü fen liselerine neredeyse fulleyenler yazıyor ya da 1-2 yanlışı olanlar. Şansınız var bence ama. Her zaman alternatif olarak iyi anadolu liselerini de araştırın hocam, hem TM yani eşit ağırlık seçme şansınız ya da dil sınıfı seçme şansınız olur, hem de eksradan Almanca temel dersi ve 1 sene ekstradan İngilizce hazırlığı olan Anadolu liseleri de var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.