Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
238
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hat Girişinden Ses Çıkışı Almak [ÇÖZÜLDÜ]
L
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Öncelikle şunu belirteyim konuya en faydalı cevap bu bölümden gelecektir, yanlış yere açmadım.

Anakarttaki Line in olan mavi jackı kullandığımda bilgisauar Hat Girişi olarak tanımlıyor. Buradan ses çıkışı almak istiyorum, nasıl yapıldığını bilen var mı ?

EDİT:
Sabahtan beri araştıra araştıra kurmadığım driver kalmadı. En sonunda istediğim sonuca ulaştım. Yapmanız gerekenler:

1-Equalizer APO indirmek. Windows bit değerinize göre dosya seçin. İNDİRME LİNKİ
2-EqualizerAPO'nun eklentisi olan HESUVİ programını indirme. Bu program sizin anakartınızda giriş çıkış jaklarını dilediğiniz şekilde ayarlamanızı sağlıyor. İNDİRME LİNKİ
3-Denetim masasındaki ses bölümüne girin hoaprlöre bir kez tıklayıp aşağıdan yapılandır diyin. Daha sonra 4 kanal seçip tamam diyip kapatın. Bu şekilde kasanın arkasındaki mavi line in girişinden ses çıkışı sağlanır. Şimdi mavi ve yeşil jaklardan aynı sesi alabilmek için ise hesuvi programını açıp en alttaki jacka tıklıyoruz yerine geçiyor ve görseldeki gibi ayarlarını yapıp tamam diyoruz bu kadar.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu sayede jack çoklayıcı alıp yeşil yere takmak yerine hem maviden hem yeşilden aynı sesi alabiliyoruz.
Hesuvi kurulumunda hata alanlar, indirdiğiniz hesuviyi winrar ile klasöre çıkartın ardından setup.exe yi silin. Hesuvi klasörünü sağ tıklayıp kes diyin C:/programfiles/equalizerapo/config klasörüne girip oraya yapıştırın. Yapıştırdığınız klasörün içindeki hesuvi.exe den programa giriş yapıyorsunuz unutmayın. Başarılar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 1 Nisan 2020; 16:57:18 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.