Bugün yaptırdığım trafik poliçesine e devlet üzerinden baktığımda 7. Basamak görünüyor. İndrim yüzdesi ise 20 girilmiş. 7. Basamakta yüzde 45 olması gerekmiyormu? Sigortacım sorun olmadığını sadece basamağın önemli olduğunu söylüyor. Bir önceki poliçeme e devletten baktığımda yüzde 30 görünüyor. Dolayısıyla bu poliçenin indirim yüzdesinin bir önceki poliçeye göre daha yüksek olması gerekirken yüzde 20 görünüyor. Sistemsel bir sorunmu yoksa sigortacım yapılan yanlışı üstlenmemek için sorun olmadığınımı söylüyor?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshuggah -- 24 Kasım 2020; 14:31:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >