Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
51
Cevap
5957
Tıklama
55
Öne Çıkarma
HASAR KAYITSIZ fetişi.
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, bu 'hasar kayıtsız' muhabbetini çok fazla abarttınız, maalesef araçta hasar kaydının olup olmaması artık sanki arabanın temizliğiyle direkt ilintili gibi gösterildi.
Ben hasar kayıtlı araba almam arkadaş, arabada hasar kaydı olmayacak kız gibi olacak ama ucuz da olacak diye aptallar dolaşıyor ortalıkta.

İYİ HALT YEDİNİZ!

Sizin yüzünüzden kayıtdışı tamir piyasası oluştu.

Geçen bi tanesiyle konuşuyorum, karşı taraf serviste yaptırsın araba sağlam kalsın dedim, bana demesin mi? O zaman hasar kaydı çıkar diye. Ya adam hasar kaydı çıkmasın diye serviste yaptırmak yerine 3. sınıf sanayi ustalarına emanet ediyor arabasını.

Arabanın hasar kaydı yok ama ellenmedik bi vites kolu kalmış! sağ ön teker 1 cm önde, sol ön teker 1.5 cm arkada...

Bir arabada aşırı olmamak kaydıyla hasar kaydı varsa bunu problem etmeyin, dünyanın sonu değil bu. Her araba hasara sahip olabilir, siz asıl kayıtdışılıktan korkun!


Edit:

Liberal arkadaşlar gelmiş 'bırakın kim ne istiyorsa onu alsın, herkes istediği şekilde araba alır, isteyen hasarlı alır istemeyen hasarsız alır.' diye bana yüklenmişler.

Ya hu, ben onu mu dedim ? Ben hasarlı araba mı alın dedim ? Banane ne alıp almadığınızdan!

Söylemek istediğim şu; Bu hasar kayıtsız olayı alıcılar tarafından suistimal edildiğinden dolayı satıcılar araçlarının hasar kaydı çıkmaması için türlü düzenbazlıklara giriyor, bu da kayıt dışı olan hasarı meydana getiriyor.

Bugün Türkiye'de hasar kayıtsız araç demek malesef gerçekten hasarsız araç olmuyor, bütün mesele bu, banane ne alıp ne sattığınızdan. Ben insanlar ticaretlerini namuslu yapmıyor diyorum, onun derdindeyim. Satılık hasarlı arabam falan da yok.

Benim babam sattığı arabası 3 ay sonra bagaj kilidinde arıza oldu diye yeni aldığı arabamızı iki günlüğüne değişip sanayide yaptırtıp öyle teslim eden bir insan, böyle bir kültürden geliyorum. Bizde mal için küfür duyacak bünye yok!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 27 Aralık 2018; 20:43:54 >

hasar kayıtlı araban mı var hocam?
Yoruma Git
Guest-89183934B - 5 yıl +85
İsteyen pert kayıtlı alır, isteyen kayıtsız pert alır, isteyen taksi çıkması alır, isteyen bilerek kilometresi düşürülmüş araç alır, isteyen özellikle yanmış ara...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-3C8697718 - 5 yıl +22
hasar kaydı, boya değişen takıntısı olan biz dmax'ta tamirat tadilat programını görünce ağzımızın suyu akıyor. çok acayip bi tezatta yaşıyoruz.

herkesin tabii ki kendi tercih...
Yoruma Git
Yorumun Devamı bjkahmet - 5 yıl +15