Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
978
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Harrdisk 'click' sesi sorunu
M
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

2.5"'lik SATA harddiskim hiç bir şekilde tepki vermiyordu. En son kullanımda PCB aşırı ısınmıştı ve yurtdışından yeni PCB aldım.

BIOS'ları sorunsuz değiştirdim fakat şu anda bilgisayara bağlayınca "kafa atma sesi" olarak da tabir edilen "click sesi" geliyor ve anakart BIOS hdd'yi görmüyor.

Aklıma gelen en mantıklı sorun: disk kısmının/ motorun fiziksel hataya düşmesi.

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukoto -- 8 Aralık 2018; 9:50:2 >

M
7 yıl
Yarbay

hocam diskin içinde özel veriniz yok ise çok uğraşmayın insanı çileden çıkartan bir iş çünkü bu eğer motor fiziksel hataya düştü ise özel ortamlarda sökülüp incelenmesi gerekir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Özel veri yok hocam. Amacım çalışabilecek kıvama getirmek ama işte motor arızası var ise çöp gibi gözüküyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @M4M00D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.