Hyundai Kia grubu DCT şanzıman da yoğun sorunlar nedeniyle kendi üretimi 8 ileri tork konvertörlu tam otomatik şanzımana geçecekmiş. İlk olarak makyajlı Sportage ile geliyormuş
Aynı sorun bende de mevcut. Sizin ne anlatmak istediğini ancak ben anlayabilirim. Yorumlarda arkadaşlar bol keseden atmışlar baya. Yok eco mod yok edc böyledir felan. Kavramanızda sorun var muhtemelen D den salınca ileri geri silkeliyor teklemeli kalkıyor rahatsız edici derecede. R konumunda kitlemede yapmaya başlayacaktır muhtemelen. Bu benim 2. Edc şanzumanlı aynı model aracım tüm şanzumanları da denemiş deneyimlemiş birisiyim. Çift kavrama böyle olur demişler falan hikaye.
Yaşadığınız sıkıntı ne oldu. Halledildi mi. Halledildi ise burada paylaşmanızı isteriz. Benzer sıkıntı başkasının başına gelirse burayı referans alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >