Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
329
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi şifre yönetim uygulamasını kullanıyorsunuz?
G
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

LastPass ve RoboForm arasında kaldım.Sizce hangisi daha iyidir?Fazla şifre kaydetmeyeceğim.En fazla 20 tane olabilir.



G
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

LastPass indirdim ancak memnun kalmadım.Site tam olarak Türkçe değil.Çeviriler amatör ve hatalı.Sitesi mobil uyumlu değil.RoboForm'u deneyeceğim.



H
5 yıl
Yüzbaşı

lastpass iyidir



D
5 yıl
Yarbay

Rahatlıkla söyleyebilirim ki, Bitwarden en iyisi. Ben Premium kullanıyorum ama, Freemium iş modeline sahip. 20 Parola sorun değil, Free sürümü de sizi fazlasıyla memnun eder.

Bitwarden Open-source bir parola yöneticisi ve her platformda uygulamaları mevcut. LastPass gibi güvenlik vukuatları da yoktur. En önemlisi de testlerde güvenilirli kanıtlanmıştır.

Detaylı güvenlik testlerinden en iyi sonuçları alarak başarıyla geçmiştir.
https://blog.bitwarden.com/bitwarden-completes-third-party-security-audit-c1cc81b6d33?source=collection_home---5------2---------------------


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yarbay

Uzun zamandır Roboform kullanıyorum, eskiden senkronizede oluyordu ücretsiz olduğu için şimdi o sıkıntı var. Onun haricinde çok memnumum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The Hollow
D
5 yıl
Yarbay

Ben önceliği açık kaynaklı programlara veriyorum. Aktif edilmemiş Roboform premium üyeliğimde var. Ama, insan bir hizmetten memnunsa ve alışmışsa değiştirmeye üşeniyor. Alternatifler varken, Bitwarden'a yıllık $10 veriyorum. O kadar memnunum.




Bu mesajda bahsedilenler: @ByAdmin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.