1. sayfa
![]() Allah'ım o günleri görmemizi nasip et. Amin. |
böyle bir F.başkanı anca ülkemizde olur..başka ülkelerde böyle birşey yaşansa hemen istifa olacağına eminim..ama daha yenecek çok para var![]() |
ağlamak istiyorum haluk ulusoy hapse mi giriyor??![]() ![]() ama sevinçten ağlıyorum ayrı konu ![]() |
Ahmet Çakar düğmeye basıldu ulusoy gidecek demişti. ilerki haftalarda futbol konuşulmaz. |
< Resime gitmek için tıklayın > ulusoy hapis yatarsa artık daha kimler peşinden yatar allah bilir ... |
Adalet er geç yerini bulacaktır...Nasıl GS'yın şampiyon olduğunu iyi biliyoruz..."Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste", diye atalarımız boşuna söylememiş...![]() |
noldu birden heyecanlandın gsli arkadaşım ![]() |
Adalet yerini buldu zaten 17 Mayıs'ta!!! EDİT:rezil olduk 15 mayıs yerine 17 mayıs yazmışım ![]() ![]()
|
arkadaslar gercekten bu adam hapise mi girecek şimdi? durum nedir? İhtimal varmı böyle bişeye? |
fenerin şike davasıda mahkemede onaylanmıştı haluk girerse bunlarda cezasız kalmamalı |
![]() |
sen imzana ulusoyu da ekle. bırak ya umutlanalım biraz,içimiz açılsın ![]() |
aklanarak ve güçlenerek çıkacaktır mahkeme sürecinden, bu yazdığımı unutmayın ![]() |
nasıl yani? ![]() ![]() o zaman bu adam her devir 4 ayak üstüne düşenlerden... |
hapis falan yatması söz konusu bile olamaz bence adamın çok fazla bir günahı suçu yok ayrıca olsa bile kolu uzun bir insan o hapis yattırmazlar anlamıyormusunuz? |
1. sayfa
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve eski yöneticiler Ata Aksu, Orhan Saka ve Haldun Kozakoğlu hakkında 11 yıl 3’er aya kadar hapis istemiyle dava açtı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 13:24 TSİ 26 Ekim 2006 Perşembe
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ''hizmet nedeniyle emniyeti suistimal ettikleri'' gerekçesiyle, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, eski başkan vekilleri Ata Aksu ve Orhan Saka ile eski Mali İşler Koordinatörü Haldun Kozzakoğlu hakkında, 1 yıl 9'ar aydan 11 yıl 3'er aya kadar hapis istemiyle dava açtı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçlarını Soruşturma Bürosu savcılarından Abdullah Ayhan Şan, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığının ihbarı üzerine başlattığı soruşturmayı tamamlayarak, iddianame hazırladı. İddianame, Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.
İddianamede, Futbol Federasyonu Başkanı Ulusoy, eski başkan vekilleri Ata Aksu, Orhan Saka ve eski Mali İşler Koordinatörü Haldun Kozakoğlu'nun, ''kendilerine teslim edilen kurum parasını, 3813 sayılı Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile usulünce yürürlüğü talimatlara, yönetim kurulu kararlarına ve iç genelgelere aykırı biçimde, kendileri veya başkalarının çıkarı için sarf ettikleri'' kaydedildi.
İddianamede ayrıca, Trabzon'da yapılan inşaatın kontrolörlük görevini gerçekleştiren Cahit Erdem ile Sayım Adanur'un da ''asli-maddi fail'' sıfatıyla suçlara iştirak ettikleri belirtildi.
Sanıklar Haluk Ulusoy, Ata Aksu, Orhan Saka ve Haldun Kozakoğlu'nun, lehlerine olan 765 sayılı eski Türk Ceza Kanunu'nun 510, 522 ve 80. maddeleri uyarınca 1 yıl 9'ar aydan 11 yıl 3'er aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
Cahit Erdem ve Sayım Adanur hakkında da yine eski TCK'nın 510. ve 522. maddeleri uyarınca 1 yıl 6 aydan 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.
çok üzüldüm çook
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 26 Ekim 2006; 16:09:00 >