Bu yıl sıralamam 2.3k geldi sizce Hacettepe bilgisayar tutar mı Yazmalı mıyım Hacettepe bilgisayarda okuyanlar varsa bölüm ve kampüs hakkında biraz bilgilendirebilir mi
< Resime gitmek için tıklayın > 1999 yılı hacettepenin yerleştirme puanları böyle. 90'ların sonu 2000'lerin başında tıpla aynı veya yakın puanlarda kapatıyordu. Sizin argümanın saçmalığının en iyi göstergesi.
Şu üstteki mavi bmwli kişi tıp konusunda uzmandır bir şey diyemem ama 1 yıldır hacettepe cs'yi kötüleyip duruyor artık yakını mı girecek anlasam keşke, zaten bu konuda insanların %9...
Şu üstteki mavi bmwli kişi tıp konusunda uzmandır bir şey diyemem ama 1 yıldır hacettepe cs'yi kötüleyip duruyor artık yakını mı girecek anlasam keşke, zaten bu konuda insanların %90'ı sadece eskiden 20k ile alıyordu diyor başka da bir şey demiyor
Hocam başka bi yere yazmıştım kopyala yapıştır yapıyorum.Ayriyeten soru olursa da cevaplarım.
YKS 22'de 2,1k yapmıştım.Haliyle aynı soruyu kendime ben de sordum.Bilkent İE,ODTÜ-EE,Hacettepe CENG arasında kalmıştım.Hatta Bilkent endüstri yazar giderim diyodum ilk açıklandığında ama hep bilgisayar istemiştim.Sağın solun demesiyle baktım ettim bu Hacettepe bilgisayar nasılmış diye hatta 2000-2010 arası bi mezunla da konuşma şansı elde ettim.Ben şöyle atayım aşağılara araştırdığım kaynakları,biraz arasanız bulacağınız şeyler zaten.
özellikle acm hacettepe ve bölümün yt kanalındaki en yeni tanıtım videoları kesin izlenmeli ama en yararlı olanları bireylerin tek tek görüşlerini açıkladıkları bence.
şu acm hacettepedeki adamlar kesin yardımcı olur eğer ayriyeten sorunuz olursa.Bir de linkedin üzerinden bölümde okuyan birine yazana bi arkadaşım geri dönüş almıştı,siz de alırsınız sanırım.İnstagram da aynı şekilde diye tahmin ediyorum.
Ben tahmin edebileceğiniz üzere yazdım bölümü hazırlık da okudum,ekimi bekliyorum başlamak için bölüme.Haliyle sadece hazırlık için konuşabilirim.Hazırlık beklediğim gibiydi açıkçası,pek bir şey beklemiyordum :) 4 kur vardı ben en üst kurdan girdim,zaten sınav kolaydı .Bu kura gelenler hazırlığı atlayamadığı için değil ortam,üniyi uzatmak,sınavdan sonra dinlenmek gibi sebeplerle geliyo ve çoğunun ingilizcesi iyi.Hocalar çok yardımsever,donanımlı ve tecrübeliydi ama kullandığımız kaynaklar(gidip ydyo nun sitesinden bile bulabilirsiniz) pek zorlayıcı değildi hocalar da diyodu zaten bunlar size kolay diye.Dersin işleyişi(birbirimizle konuştuğumuz zamanlar harici çok sıkıcıydı ben bi yerden sonra umursamadım dersleri)yetersizdi bence.Ne derseniz deyin iş gene sizde bitiyo,ingilicemi geliştircem diyen adam hazırlık eğitimiyle de bunun üstüne koyarak da geliştirir.Hazırlığı bunun için okumaz gider ing altyazılı film izler hazırlıkta,turizmde çalışır yazın.
Bölümden ziyade üniversitenin en büyük sıkıntısı konaklama,yemek,ulaşım bence.Yurtlar yetersiz ve kalitesiz.Kampüs içindeki özel yurtlara zaten zenginden başkası giremiyor,ünini kendi yurdu ztn kötü bizim bölümün yarısı yerleşti yarısı dışarıda kaldı hatta ben ilk ankaraya geldiğimde çubukta kyk da kaldım 2 hafta(çubuk ankaranın kuzeyinde kampüs güneyinde)ama bu benim şanssızlığım siz böyle bişi yaşamazsınız. sonra tahsin banguoğlu kyk ya geçtim,daha yakındı.en sonunda yalvar yakar geçebildim üninin kendi yurduna.Gene üninin olan öğrenci evleri denen yere torpille giriliyor arkadaşlar evet doğru okudunuz okulda torpil işe yarıyor.Yemekler desen yetersiz ama ucuz sayılır gene de en son depremden önce 7.5 mu neydi.Ben kampüste yaşamaya başladıktan sonra kilo verdim baya o yönden iyi :)
Bu arada söylemeden edemeyeceğim okulda kulüpler pandemi sonrasında bile çok aktifler,kampüse bayılıyom zaten tr deki en iyilerden bu haliyle bile ve özellikle ilk ve son haftalar deli gibi parti yapıyo herkes.her yerde afiş var.bi de herkes niye partiliyecem diye kütüphanede uyuyo?
Yazmalı mıyım
Hacettepe bilgisayarda okuyanlar varsa bölüm ve kampüs hakkında biraz bilgilendirebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >