Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
754
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Günde 2 öğün yemek yiyorum (2. sayfa)
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

hocam konusu açılmışken bu hacılıkta yemekler falan ücretsizmi oluyor kaç öğün veriyorlar?bazı turlar düzenleniyormuş gördüm karın tokluguna gidilebilir düşünüyorum yazın hocam

Alıntıları Göster
Tamamen ücretsiz hocam ama sen bi dua edersen o da kafi gelir
İste allah kabul etsin hayirlisiyla gidin gelin gibisine
Amac tamamen goz boyamak yani karnini doyur hemen kaybol
Turlara katilmadim hocam yaslari 60+ olan adamalrla iletisim kuramiyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Dengesiz beslenme iste seninkisi
Sonra neden hastanelerde surunuyorum
Al sana cevap

Alıntıları Göster
Hastaneye gittiğimi kim söyledi. Gss birikti.
Çok sağlıklı beslenirim. Her gün spor yaparım.
Ekmek tüketmem 2-3 yıldır. 10 sene önce asitli içecekleri ve cips falan yemeyi bıraktım. Çay içmem kahve içmem. Sigara alkol kullanmam.
Günde en az 3-4 litre su içerim.
Yani acıktığım zaman yemek yerim demek. Dengesiz beslendiğim anlamına gelmiyor.

Senin dediğin kendini bilmeyen sağlıksız beslenenler için sen de haklısın.



X
4 yıl
Onbaşı

Saçmalıyorsunuz hocam. Ekmekle kilo alan göbek yapar, skinny fat olur. Ekmek, hamur bunlarla kilo mu alınır. Sağlıksız kiloyu, yağı ben ne yapayım. Hiç kilo almayayım daha iyi. Benim amacım kas hacmi arttırarak kilo almak. Sağlıklı kilo almak.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lev Tolstoy
X
4 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Kilo almak istiyorsanız Yatmadan önce yemek yiyin ve haftada bir gün belirleyin o gün maksimum yemek yemeye çalışın mesela akşam yemeğimi yedin 1-2 saat sonra dışarı çık yarım döner ye ardından yatmadan önce bir dürüm çiğ köfte ye, çok zor kilo alan ben bu uygulama ile bir günde 2 kilo aldım ve o iki kilo erimemişti şaşırmıştım. Bir öğünde yediğim ekmek sayısını bire çıkararak kilo almaya başladım eskiden bir öğünde çeyrek ekmek yerdim.

Birde bir tüyo veriyim kilo almak için yemek yedikten sonra su içiniz eğer vermek istiyorsanız yemek yemeden önce su için doktor tavsiyedir.
Valla bu tavsiyeleri iyiliğim için mi verdin, yoksa kötülüğüm için mi bilmiyorum. Ama bence bu tavsiyeleri kimseye verme. Söylediğin şeyler bir insanı reflü yapmak için nelerin gerektiği ile ilgili tavsiyeler. Yatmadan önce son 3 saatte hiçbir şey yemiyor ve içmiyor olmak lazım sindirim sistemi sağlığı için. Bu şekilde alınan bir kil hem sağlıksız olur, hem göbek yapar. Ben kilo almak istemiyorum, göbek yapmak istemiyorum. Ben sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum. Bu ikisi arasında fark var. Yatmadan önce yemek yemeki hem de çiğ köfte gibi baharatlı bir şey yemek. Yapmayın hocam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yüzbaşı

Yapmayın hocam o boyda 60 kilosunuz muhtelemen kemikleriniz sayiliyordur sağlıksız sağlıklı kilo almak farketmez sizin için zaten metabolizmamiz hızlı, yediğiniz her yemek vücudunuzu yüzünü toplar evet birazda göbek yapar yinede eski görünümünden daha iyi görünüme sahip olacaksın bu söylediklerim zor kilo alanlar ve aşırı zayıflar için yoksa ideal kiloya sahip veya fazla zayıf olmayan birinin uygulamasına gerek yok zaten. Ben çok zor kilo alırdım yediklerim sabah uyandığımda hepsi erirdi çok yediğimi sanırdım ama yemiyormusum günlük tükettiğim kaloriyi arttırarak 5 ayda 10 kilo almıştım dahada alırdım ama gerek duymadim. Ya spora gidiceksin kendine program ayarlacaksin yada önüne geleni yiyip öğün sayısını arttiracaksin seçim senin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xxxkingdom
#
4 yıl
Yarbay

Öğlen uyandığımda kahvaltı yapıyorum saat 3-5 arası meyve 6 gibi akşam yemeği ve sonrasında acıkırsam meyve yoğurts vs yiyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Y
4 yıl
Yüzbaşı

sabah 9 kahfelti öğlen 13 akşamdan kalanlarla vs geçiştirmelik öğle yemeği akşam 18 güzel bi yemek.gece 12de 1de yatınca acikiyom peynir-ekmek kombinasyonu yapiyom arada



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.