GTA V ilk çıktığında ps3 için alıp oyunu 3 kere falan bitirdim yaklaşık bi 5-10 saatte online oynamışımdır, oyuna doydum yani iliklerime kadar. Ama şimdi ps4 versiyonunu görünce bi daha iştahlandım yeni eklenen hayvanlar, gelişen kaplamalar, fps modu falan derken tekrar oynayasım geldi, ps4'üm yok ancak bir arkadaşım bana oyunu alırsan 3 hafta makineyi sana bırakırım dedi ama boşuna para vermek istemiyorum, ps3 de açıp oynayamıyorum çünkü sıkıcı geliyor artık.
Oyunu her iki makinada da oynayan arkadaşlar sizce ciddi farklar var mı? tekrar oynanabilir mi? Şurdan da oy verirseniz sevinirimhttp://www.oyla.me/19339 (lütfen oynamayanlar yanıltıcı oy vermesin buna göre karar vericem)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
GTA V ilk çıktığında ps3 için alıp oyunu 3 kere falan bitirdim yaklaşık bi 5-10 saatte online oynamışımdır, oyuna doydum yani iliklerime kadar.
Ama şimdi ps4 versiyonunu görünce bi daha iştahlandım yeni eklenen hayvanlar, gelişen kaplamalar, fps modu falan derken tekrar oynayasım geldi, ps4'üm yok ancak bir arkadaşım bana oyunu alırsan 3 hafta makineyi sana bırakırım dedi ama boşuna para vermek istemiyorum, ps3 de açıp oynayamıyorum çünkü sıkıcı geliyor artık.
Oyunu her iki makinada da oynayan arkadaşlar sizce ciddi farklar var mı? tekrar oynanabilir mi?
Şurdan da oy verirseniz sevinirimhttp://www.oyla.me/19339 (lütfen oynamayanlar yanıltıcı oy vermesin buna göre karar vericem)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.