Bir proje kapsamında birden fazla kullanıcıya durum hakkında sms göndermek istiyorum mesela gaz kaçağı var gibi . Ancak benim problemim şurada başlıyor kullanıcılara gönderilecek mesajı ve kullanıcıların numarasını arduinoya göndermek için bir program yapmam gerekli kullancı usb üzerinden karta bağlanıp numaraları ve gönderilicek mesajı kendi tanımlayabilmeli . Bu problem için windows application yaratmam gerekiyor yardımcı olabilecek yada bu konu hakkında fikri olan varmı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
numaraları ve gönderilicek mesajı kendi tanımlayabilmeli . Bu problem için windows application yaratmam gerekiyor yardımcı olabilecek yada bu konu hakkında fikri olan varmı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.