Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
434
Tıklama
0
Öne Çıkarma
google docs virüslü link?
B
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar, ben star wars clone wars 6.sezonun tüm bölümlerini indirmek için bi araştırmya giriştim ve bir linkle karşılaştım.
https://docs.google.com/document/d/1jJFNaMFRRP8N2ni0tzZerUWew6YtV93YCx44A_iF3to/edit

< Resime gitmek için tıklayın >

sonra mavi yazıya tıklayınca bir link verdi. ona tıkladığım zaman bi anda site açılır gibi oldu ama herhangi bir site açılmadı. 1 saniye arayla site adları değişti durdu. Ben de korkup kapattım :c eğer virüslü bir şey idi ise, herhalde çoktan bulaşmıştır. Sonunu görseydim belki de bir sorun olmadığını görecektim ama sonnunu görmeye korkuyorum.

Açılan sitelerin sonu .cf ile bitiyor ve başlarındaki sözcükleri google da aratınca bir sonuç da alamadım. Rast gele oluşturulmuş gibiler.

< Resime gitmek için tıklayın >

Korkmam yersiz midir? Sizce bir sorun var mı? NE yapmamı önerirsiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko audi -- 13 Haziran 2020; 1:21:34 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.