Arkadaşlar tarayıcıda ayarları defalarca kez yeniledim, açılış sayfasını google yaptığım halde her sekmede ve açılışta digg.com diye bir site açılıyor. Nasıl düzeltebilirim, bir fikri olan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşlar tarayıcıda ayarları defalarca kez yeniledim, açılış sayfasını google yaptığım halde her sekmede ve açılışta digg.com diye bir site açılıyor. Nasıl düzeltebilirim, bir fikri olan var mı?
Sistem geri yükleme yaparsanız sorun çözülecektir, sonrasında your unistaller vb. gibi proğramlarla kayıt girdilerine kadar temizlik yaptırın ve tarayıcıların eklentiler bölümünden gördüğünüz digg.com uzantıları silin, tarayıcıların oturum başlangıçlarını da google.com.tr yapın.
Hijack, adware, malware v.s. ihtimaline karşı McAfee, BitDefender, Malwarebytes ile tarattım. Chrome'u Revo ile sildim + kendimde PC'nin orasını burasını araştırıp, google ve chrome'a ait bir şey bırakmadım. Temiz, gıcır gıcır bir kurulum yapıp, chrome ayarlarını dahttps://www.google.com olarak yaptım. Sonuç değişmedi.
emin değilim ama httpS olduğuna göre zararlı bir yazılımdan kaynaklı değildir sanırım, yani umarım.
chrome.exe'den sonrası temiz zaten. Yine de belirttiğin gibi değiştirdim olmadı.
Bu arada şunu fark ettim. Çok hızlı olduğundan daha önce fark etmemiştim. Aslında ana sayfa google.com olarak açılıyor, ancak hemenhttps://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=TO3oUsjFGueG8QfjgoGgAw gibi bir adrese yöneliyor. Ki o da normal google ana sayfası gibi duruyor.
Sorununu çözemediyse Chrome Destek ekibinden yardım iste geri dönüş yapacaklardır. Yüklediğin bir ücretsiz bir program yada yanlışlıkla tıkladığın bir reklam sonucu başlangıç sayfanı değiştiremiyorsun. Sorunun çözümü içinhttps://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=tr adresinden sorun giderme adımlarına bir göz atabilirsin. Advanced System Care programının 7,1 sürümünüde sürekli kullanmanı öneririm. Sonradan yaşanabilecek ana sayfa adresi değişiklikleri için ise Yandex inhttp://bm.yandex.com.tr/?from=prov_soft adresindeki Tarayıcı yöneticisini kullanabilirsiniz. Not: Chrome simgesinin hedef adresi "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" gibi olmalı bilgine.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.