Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1227
Tıklama
0
Öne Çıkarma
golf 4 ekspertiz raporuna göre bayasız tavanda çatlak
S
6 yıl
Er
Konu Sahibi

direkt konuya gireyim
2 hafta öncesine kadar istanbuldan golf 4 için pazarlık yaptık istanbuldan bi arkadaşa ricacı olduk ve araca ekspertiz yapıldı. yapılan ekspertiz neticesinde aracın boyasız olduğu telefonla bana söylendi. arkadaşa da ekspertiz evrakları teslim edildi. noterden vekalet yöntemiyle aracın satışını aldım. hafta sonu aracı istanbuldan bulunduğum şehre getirdim. tavanındaki güneş yanığı rahatsız ettiğinden folyo çektirmek için bir aksesuarcıya gittim aksesuvarcı tavanda macun çatlağı var zımparalama lazım < Resime gitmek için tıklayın >deyince tabi beynimden vurulmuşa döndüm, sonrasında aracı bikaç kişi daha gördü ve macun çatlağı fikri ağır bastı sizzce bundan sonra ne yapmalıyım, başına böyle bir olay gelen var mı nasıl bir süreç izlemeliyim? resmi paylaşıyorum
şimdiden vaktini ayırıp yazdıklarımı okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkür ederim



B
6 yıl
Yarbay

resmen takla atmış arabayla taklaya gelmişsin. ne yapacağın belli; ya sineye çekeceksin ya da ihtarname çekeceksin.



Q
6 yıl
Binbaşı

Aracın kenarlarında boya yoksa tavanına bir cisim düşmesi sonucu kısmi boya yapılmışta olabilir. Ekspertiz raporun varsa satıcıyı değilde raporu düzenleyen kurumu dava edebilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.