Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
411
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Goldmaster 14700 2. modül
I
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Bende Goldmaster 14700d model receiver var. Ben digütürk ün aile paketini almak istiorum fakat galiba başka bir modül gerekiyormuş. Zaten receiverın içinde xdream modülü var. 2. bir modül için bu cihazın içerisinde yer varmı acaba? yada illa bu xdream modülünü çıkarmam mı gerekiyor.
yani ekstra modül taktırmak için bir yer varmı cihazda? İnternette gezindim fakat bir bilgi edinemedim. Yardımcı olursanız sevinirim... :)



D
18 yıl
Yarbay

Goldmaster'ın sayfasından 14700 cihazın özelliklerine baktığımda modül yuvası olmadığı anlaşılıyor. Sadece kart okuyucu var. Siz x-dream modülü nasıl taktınız. Kart okuyucunun CryptoWorks desteği varsa modül ihtiyacı olmadan direk kartı takar ve seyredersiniz. CryptoWorks desteği var mı yok mu ben bilmiyorum. Teknik servise sorup CryptoWorks desteği olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Ömürboyu garanti veriyor ya biraz da destek versinler.

Goldmaster 14700

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.