Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
150
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gods Will Be Watching'a Üç Yeni Zorluk Derecesi Eklendi
G
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



      Bağımsız cephesinden gelen ve bir Point and Click oyunu olan Gods Will Be Watching, türü seven oyuncular tarafından oldukça beğenilen yapımlar arasında. Oyun için yeni bir güncelleme geldi. 
 
      The Mercy Update, adlı bu güncelleme oyuna üç yeni zorluk derecesi ve birkaç hata düzeltmesi ekliyor. Bahsettiğimiz bu üç yeni zorluk derecesi Puzzle Mode, Puzzle Mode Light ve Narrative Mode'dan oluşuyor. 

     Puzzle Mode, oyunun orjinal zorluğunda rastgele olayların yer almadığı bir zorluk seviyesi. Yani oyunda değişiklik faktörünü kaldırmak isterseniz bu modu seçmenizde yarar var. Puzzle Mode Light ise Puzzle Mode'un biraz daha kolay hali. Son olarak Narrative Mode, adından da anlayabileceğiniz gibi oyuncuyu fazla zorlayamayan, hikaye odaklı bir zorluk derecesi. Gods Will Be Watching'i hala denemediyseniz bu ilginç bağımsız yapımı denemenizi tavsiye ederiz.
 




G
10 yıl
Yarbay

Almaya değer mi, inceleme puanları çok yüksek değildi sanırım.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

R
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

Almaya değer mi, inceleme puanları çok yüksek değildi sanırım.


1 tane demosu vardı oynayıp karar verebilirsin



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.