Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
goat pyramid
W
3 yıl (3172 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

En komple oyuncu CR7'dir.

2018 modrice veriyorsan 2019 vandijk vericeksin vs vs, ballondor ordan itibaren yanmıştır.
Zaten ballondorda Ronaldonun messiden daha üst sırada bitirdiği seneler daha fazladır. 1. olamadıysa çöp mü edicez sezonu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatif -- 18 Şubat 2025; 0:0:24 >

P
3 yıl (595 mesaj)
Çavuş

2.basamaktaki 3 kişiden yalnızca birinin wcsi yok o da penaldo. Zidane ile yer değiştirmeli.

Pele ile Ronaldinho'yu da yer değiştirirsek güzel bir sıralama olur.



H
3 yıl (482 mesaj)
Teğmen

2018'de Modric haketti. Hem CL şampiyonluğundaki en büyük paylardan birine sahipti hem de Dünya Kupası'nda finale götürdü takımını.

2019'da Messi leş Barça'yı yarı finale kadar tek başına taşıdı. O Barça şu an gruptan çıkamıyor. İstatistik anlamında o senenin zirvesiydi.

Lewa 2020'de çok başarılı oldu. Ancak pandemi sebebiyle 2020 ödülü iptal edildi. 2021 yılında Messi daha başarılıydı. Lewa sadece şanssızdı.


Çok ağlıyorsunuz, çok dikkat çekiyorsunuz yapmayın artık.



H
3 yıl (482 mesaj)
Teğmen

Ayrıca CR7'nin yeri orası değil. Dünya Kupası dahi olmayan adamın o noktalarda işi olmamalı. Onun yerine Zidane konulmalı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.