Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
424
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gm Telpa sahtekarlığı
T
8 yıl (275 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gm discovery telefonu açılmama sorunu ile servise verdim.İçine su kaçtığını iddia ederek anakart ve ekranın değişmesi gerektiğini 240 tl servis ücreti olduğunu söylediler.Telefonu geri iade aldım ve başka bi telefoncuya götürdüm evet o da su kaçtığını söyledi ve yarına kadar bi bakim olursa geri dönüş yaparım diye alarak şarj soketi ve güç entegre devresinin değişmesi gerektiğini söyledi ve bana maliyeti sadece 50 tl olacağını belirtti.şuan telefon çalışıyor.Ben böyle baerbat servis görmedim 240 tl çıkan ücreti 50 tl ye dışarda yaptırabiliyosunuz.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.