Selamunaleykum, en fazla 4 - 5 arası bütçem var 5001 veremem bu durumda beni baya bir süre götürecek telefon arıyorum oyun vs oynamam ama kamerası benim için önemli ve tabi genel olarak da kronik sorunlu bir cihaz olmaması lazım. Malum GM markasının kötü bir şöhreti var , bu telefonun kullanıcıları deneyimlerini paylaşabilirler mi ayrıca alternatif olarak bu bütçede neyi önerirsiniz bana (2.el cihaz almak istemiyorum) ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.