Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
682
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gıybetin Kokusu Yapılır Mı?
N
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

GIYBET KOKUSU

Herşeyin kokusu vardır. Kokuyu net olarak anlatmak mümkün değildir. Ne görünür ne duyulur sadece hissedilir. Her insan her kokuyu alamaz. Bazı insanlar bazı kokulara o kadar alışmışlardır ki o kokuyu hissedemez.

Genel olarak bir koku sürüldüğünde süren kişi o kokuyu bir süre alır sonra kokuya alıştığı için hissedemez. Ancak çevrelerindekiler hissedebilir.

Bu yüzden gıybetin kokusu neden alınmıyor derseniz belkide çok gıybet yapıldığı için insanlar artık o kokuya alışmış olmalıdırlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

GIYBETİN KOKUSU NASIL OLACAK?


Uzun zamandan beri üstünde düşündüğüm ancak şu zaman itibarı ile daha yapmadığım koku fakat benden önce yapabilecekler varsa ben ön bilgi vereyim ki duruma göre herkes buna benzer yapabilir.

MUHTEŞEM BİR KOKU OLACAK (ŞAŞIRACAKSINIZ!)
Her birimiz birinin arkasından konuşan ve konuşulan ortamı az çok görmüş olanlarımız vardır. Az çok kafamızda canlandıralım:

Şeytan devreye girererek hemen birini çekiştirmeye başlayan kişiyi dinleyen onu pür dikkat dinlerken bu durum hoşunada gider ne yazık ki.

Ama şu var ki birinin arkasından konuşan mutlaka benimde arkamdan konuşur. Onu çekiştiriyorsa benide ona veya bir başkasına mutlaka çekiştirir.

Genelde böyle ortamlara denk gelindiğinde o koku alındığında bazı insanlar rahatsız olur ve engel olmaya çalışır fakat gıybet eden kişi hemen savunmaya geçerek ben bunları yüzünede söylerim diyerek üste çıkar. Madem öyle yüzüne söyleseydin ya.

Demekki söylemedin ki başkasına söylerek arkasından konuşma ihtiuyacı duyuyorsun. Birde zaten ben dediklerini diyorum diyerek aptalca temize çıktığını sanır.Zaten olmayanı söylerse gıybet eden dedikoducu kişi iftira atmış olur.

Neyse kokuya geçelim. Gıybet Etmek Haramdır Bundan vazgeçmeli insanlar. Belki bu koku faydalı olabilir.

Gıybetinin Kokusu Bu!
Üst Nota: Karanfil, Reyhan, Nane, Kako, Kavun, Kahve, Nergis, Vanilya, Fesleğen, yasemin, Çam, Manolya, Sakız, Çilek, frenk üzümü, Sardunya, Leylak.

Üst nota ilk 15 dakika içerisinde hissedilen rahiyadır. Bu esans özleri dakikalar içinde kişiyi cezbedecek. Ne kadar güzel koku olduğu kansına varacak. kokladıkça koklayacak. Bu kısmı böyle yapmamın sebebi gıybet yapan kişinin o anki hissiyatı ve o durumdan zevk alması hevesli olması durumu. iştahla dedi kodu yapan ve etrafında toplanıp dinleyenlerin o anki durumu… ve sürüldüğünde o anda çok güzel bir koku koklayarak aynı o iştah gibi vs.

Orta Nota: Isparta Gülü Yağı,Çay Ağacı, Sedir, Sandal ağacı, Lavanta, menekşe, bulgar gülü, deniz kabuğu miski, kaya gülü, gri amber, bitkisel amber, Zambak, tarçın,.zencefil, bal, biber,

Ve çekiştirme uzar gider orta nota ortlama 1 – 2 saat kokar daha güzel ve kalıcı şekilde ve ancak düşüşe geçtiğinde heveslerde azalmada olur ve pişmanlıklar başlar haram işlemenin sonucu mutsuzlaşmaya başlar ve dip nota ile tam 12’den vuruş yapacağız.

Dip Nota. bu notalar gizli kalacak: Ama bazı açıklamalar yapacağım: Örnekle Çürümüş meyvelerin kokularına benzeyen koku özü çıkarmak. Yani kötü kokan esanlar elde etmek. Bunun içinde kimya bilgisi gerekir. Çürük kokusu. 2. notaya ise Daha ağır basan çürümüş kokuşmuş bir et kokusu leş kokusuna benzeyen koku (ölüm korkusunun kokusu da eklenecek ) isli pis duman kokusu, nefes daraltan ve mide bulandıran çürük et kokusu, ekşimiş bozulmuş peynir kokusu, ve buna benzer kokulara benzeyen karışımlar yaparak notalamak.

Sonuç:

Kokuyu sürdüğünde çok güzel ve cezbeden rahiyaları ile sevinç. orta notada zirve yapan nüanslar ile bir kaç saat sonra azalarak dip notanın o ağır pis mide bulandıran kusturan pis kokular yayılmaya başlar ve her biri etrafa kusmaya başlar, kimisi korkudan bayılır, kimisi kendinden geçer nefessiz kalır. tam 1 gün boyunda o koku çıkmayacak. gıybet eden kişiler ve etrafındaki saz ekibi birbirlerinden tiksinecek duruma gelecek ve kim bilir bir ders alınacak.

Kaynak >>> https://www.esans7.com/giybetin-kokusu/
https://www.esans7.com



Naturel - Doğal ve istediğiniz herhangi bir esans koku istekleriniz için bana ulaşabilirsiniz. iletisim@ibrahimfirat.net ibo.firat@gmail.com Tlf: Whatsapp: 0531 289 87 39 (İbrahim Fırat "ANA İLETİŞİM" )



Abone Olmak İçin https://www.youtube.com/user/ibofirat34





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarKo_ -- 16 Ekim 2021; 12:21:3 >

N
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Naturel - Doğal ve istediğiniz herhangi bir esans koku istekleriniz için bana ulaşabilirsiniz. iletisim@ibrahimfirat.net ibo.firat@gmail.com Tlf: Whatsapp: 0531 289 87 39 (İbrahim Fırat "ANA İLETİŞİM" )

Abone Olmak İçin
https://www.esans7.com
https://www.youtube.com/user/ibofirat34



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.