Çok eski bir anakartım var. 10+ yıldır Windows 7, 64 bit yüklü. Bu anakart windows 10 desteklemiyor. Yani resmi olarak desteklemiyor. Bu sistemi kaldırıp kenara koymakta içimi sızlatıyor. Bu sisteme windows 10 kursam hata alır mıyım? Malüm artık edge vs çoğu uygulama ve programda windows 7 desteğini bitirdi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Artık tarayıcılar bile win7 desteklememeye başlayınca dün windows 10 a bu sistem ile geçiş yaptım. Uygun ses driver vs bulmak, ayarlarını yapmak epey zaman aldı. Şu an sistem sorunsuz çalışıyor. Her ne kadar win10 güncel driverları kendi yüklese de eski bir sistem olduğu için bunu manuel yapmam lazım. Yükledikten sonra ses sorunu oldu. Ne izliyorsam seste cızırtı geliyordu. Anakartın orijinal driver yükledim win7 olanı :) sistem kabul etti o sorun ortadan kaldı. Win 11 desteklemiyor ama :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle