Sadece Şunu diyorum. Türkiyede İnternet Ağını Optik kabloyla yapsalardı. Adsl yada Kablo modemler yerinede; DVR kartlar taksaydık bilgisayarlarımıza Downstream en az 2Gbps olurdu, Upstream de en az 2Gbps olurdu. Çünki DVR kartlar Uydu frekansıyla data alıp, gönderiyor. Kullani izinlerine kullanici filtrelemeye gelince onlar şu anda ki kurulumları yapanlar için kolay zaten. Ayrıca Optik kablo dşemek pekta pahalı bir şey değil. o kalın bakır telli kablolardan daha ucuz. Islandığında yada nemlendiğinde arıza yapmadığını, göz önüne alırsak. Fransa yı araştırın isterseniz, daha bizde kablotv yeni yayılmaya başladığında fransada optik kabloyla iletişim sağlanıyordu. Hem ayrıca bir mahallenin bütün telefonu tek bir optik kabloyla iletişim sağlanırdı. Aynı optik hattan aboneler; Digital tv yayını, Telefon ve çok yüksek hızlarda İnternet kullanabillerdi. Yurt için internet süper hızlı olurduda, yurt dışı hızları diğer ülkelerin bize sağlıyacağı hıza bağlı. Daha başka çözümlerde varda şu anda en hızlısı DVR kartalar. RC45 yerine optik kablo ile iletişim sağlayan eternet kartları olsa heralde çok daha hesaplı olurdu. Değilmüüüü!!?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Adsl yada Kablo modemler yerinede; DVR kartlar taksaydık bilgisayarlarımıza Downstream en az 2Gbps olurdu, Upstream de en az 2Gbps olurdu. Çünki DVR kartlar Uydu frekansıyla data alıp, gönderiyor. Kullani izinlerine kullanici filtrelemeye gelince onlar şu anda ki kurulumları yapanlar için kolay zaten.
Ayrıca Optik kablo dşemek pekta pahalı bir şey değil. o kalın bakır telli kablolardan daha ucuz. Islandığında yada nemlendiğinde arıza yapmadığını, göz önüne alırsak. Fransa yı araştırın isterseniz, daha bizde kablotv yeni yayılmaya başladığında fransada optik kabloyla iletişim sağlanıyordu. Hem ayrıca bir mahallenin bütün telefonu tek bir optik kabloyla iletişim sağlanırdı. Aynı optik hattan aboneler; Digital tv yayını, Telefon ve çok yüksek hızlarda İnternet kullanabillerdi. Yurt için internet süper hızlı olurduda, yurt dışı hızları diğer ülkelerin bize sağlıyacağı hıza bağlı. Daha başka çözümlerde varda şu anda en hızlısı DVR kartalar. RC45 yerine optik kablo ile iletişim sağlayan eternet kartları olsa heralde çok daha hesaplı olurdu. Değilmüüüü!!?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiEralp -- 1 Mart 2006; 1:01:34 >