Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: GEOMETRİ OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR (2. sayfa)
P
3 yıl
Onbaşı

Yapamamissin iste 4.75 net hepsini a isaretlesen geliyor zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TAHA_Fe
T
3 yıl
Er

Tyt ve ayt den beşer net gelse oturup şükrederim valla çok sıkıcı ve zor bir ders



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Sana Mr. Boncuk’u öneririm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Er

Geometri nankör derstir. Yapamıyorum diye bırakırsan (1hafta dahi )oda seni bırakır .Önemli gördüğün kuralları ,özellikleri, püf noktaları her şeyi bi yere not al yada hazır not al neyse öğrendikten ve göz geçirdikten sonra kuralları hatırlatan klasik sb ve çözümleri kaliteli bir kitap alıyorsun kenan karayı sevmemeni anlamadım ama acil diyelim kitaba. Özellikleri biliyorsun kolay kitaptan özellikleri tekrar edip yaptın. Acile geçtin 12 soru var 7 tane yaptın.yapamadıklarınla uğraştın 1gün hafta neyse. Çözümü açıp izliyorsun.Youtubedan konu ile ilgili soru çözümleri izliyorsun.yapamadığın soruları konu defterine ekleyebilirsin.Zamanla boşun yanlışın azalacak ve bu döngüyü sınav gelene kadar yapacaksın sınava yakın geo denemesine geçerek yaparsın eksik gördüğünü bidaha çözersin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Şunlara bak hele şunlara şunlara 2 3 iyi insan dışında yapma etme eyleme bırak yok şu bu rakip eleyecek aklı sıra sizden eksiğim ney lan benim belki yanlış çalışıyorum şurdakıler ss alın lan bu konuyu kaydedin telefona sınav çıkışı %80inizden daha iyi geo çıkartmazsam banada mert demesinler atın sınav sonuç belgesini buraya tarihe not düşülsün sizinle görüşeceğiz



S
3 yıl
Yüzbaşı

hocam sakin, çalışmayla yapılamayacak ders mi var benim geometrim 0. ciddi ciddi sıfır. doğruda açılar testlerini bile yapamıyorum kenan kara'dan izlemiş olmama rağmen. ne bilgi sarmal'da, ne acil'de, ne de genel denemelerde kalem oynatabiliyorum. siz nasıl attınız temelinizi? ortaokuldan falan mı?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Teğmen

Kenan Kara'nın attığı her videoyu yalayıp yut. Birey B soru bankasını emin olamadığın soruların video çözümlerini izleyerek hakkını vererek bitir. Bu iskeleti oluşturacak.

Orijinalin yeni nesil kısmı , Paraf yeni nesil sb ya da Acil Soru bankasının A+ kısmı. Bu 3 opsiyondan birini seç ve bitir.

Sonra piyasada kaliteli bilinen geometri denemelerini al sil süpür. Youtube'da soru çözen hocaların videolarını günlük olarak izle.

Ben sınava tekrar girecek olsaydım kesinlikle böyle yapardım. Kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.