S

Yüzbaşı
06 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
59 üye
Görüntülenme (?)
2153 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 ay
derslerin yüzde kaçı online olabilir?
mevcut durum nedir bilen var mı? eskiden akts'nin yüzde 30'uydu bu. şu an yasal bir sınır mevcut mu yoksa kaldırıldı mı?
S
geçen yıl
GameX\u0027te stand açıyorum gelen gelsin
ön bilgilendirme: konuyu buraya açıyorum çünkü tanıdığım herkes bu bölümde. zaten sohbet konusu bu, silmeyin lütfen



selam, erdal ben. buraya uzun zamandır vakit ayıramıyordum. geçen öylesine gamex'in indie alanına başvurdum. üç günde yapmış olduğum oyunu kabul edip stand ayarlayacaklarını söylediler. ben de birkaç gün daha üzerinde çalışmaya devam ettim. bir kazancım olmayacak, sadece sohbet etmek isteyen olursa 30 ağustos, 31 ağustos ve 2 eylül tarihlerinde (1 eylülde ben yokum) tüyap'a gelebilir



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >







S
geçen yıl
sonuçlar biraz gecikebilir
ösym'nin yerleştirme kolunda çalışıyorum. maalesef özellikle ceng'de çok fazla yığılma var her şey birbirine girdi. dün boğaziçi'ne yerleştirdiğim elemanı bugün saü eem'e kadar düşürmek zorunda kaldım (trollüne sona yazmış herhalde, görünce şok olacak çocuk). neyse arkadaş bahsetti ribas diye biri varmış onun konulardan destek alabilirmişiz nereden ulaşabiliriz acaba konuya?
S
geçen yıl
yks büt başvuruları
telafiye almadılar (sırf 35 dakikayla kaçırdım diye).. sonuçlar açıklanınca büte girmeyi düşünüyorum. başvurular ne zaman bilen var mı? bir de para iadesi alabiliyor muyuz yks'ye giremeyenler olarak? açıkça hakkımız yendi çünkü.
S
geçen yıl
sınavda uyguladığım efsane taktik (son saatler, koşun!!)
arada kaldığım soruları optikte farklı, kitapçıkta farklı işaretledim. optiğe yanlış işaretlediklerimi ösym'ye dilekçe yazarak düzelttirdim. kitapçık kontrolü bu günler için duruyor. sıralamalar açıklanmadığı sürece kaydırma itirazı yapabiliyorsunuz, düzeltiyorlar. şimdiden 23 soruyu düzelttirdim bile. bilmeyenler için hatırlatmış olayım, acele etsinler açıklanmadan
S
geçen yıl
2 yıllık şarapçıyım sorularınızı alabilirim
selam herkese. tekirdağ namık kemal üniversitesi şarap üretim teknolojisi mezunu bir abinizim. şu an türkiyenin önde gelen bir şarap firmasında ayakçı olarak çalışıyorum. filmlerde üzümlerin üzerine çıkıp çiğneyen insanlar görüyorsunuz ya, heh işte onlardan biri de ben oluyorum. maaşım pek tatmin edici değil ancak ara sıra patron etrafta yokken eğilip leğenden şarap içtiğimiz oluyor. bu güzel bir artı bence, yakalanmadığımız sürece. aynı zamanda kendimi geliştirme amaçlı manisa celal bayar üniversitesinde tütün eksperliği okumayı düşünüyorum. sıralamalar açıklandığı zaman son durumu anlatırım. sınavım kötü geçti biraz, ayık kafayla girmediğim için.


her neyse. sektörle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim. okumayı düşünen arkadaşlara da okul ve bölüm hakkında bilgilendirme yapmayı çok isterim.
S
geçen yıl
sınavda kopya çektim kimse fark etmedi
önümdeki arkadaş okul birincisiydi ve sınavda izin alıp tuvalete gitmesi gerekmişti. optiğini de açıkta bırakmıştı. gözümün gördüğü kadarıyla optiğine bakıp aynen geçirdim ben de. obp yüzünden farklılıklar olabilir ancak aşağı yukarı hamda aynı sıralamayı yaparız diye düşünüyorum.
S
geçen yıl
çok korkuyorum sınavım okunmadıysa diye
bu sene şekerin yanında verdikleri kola biraz çalkalanmıştı sanırım yolda. açayım derken köpükler fışkırdı her yere. optiğin üzerine de bir iki damla geldi ama sildim hemen. o neyse de, kitapçığın bazı sayfaları okunamaz hale geldi tamamen. sıkıntı çıkmış mıdır sizce?
S
geçen yıl
ne zaman bu 2023 yks?
arkadaşlar sınav ne zaman oluyordu, açıklanmadı mı hâlâ sınav tarihi? temmuz/ağustos civarına ertelenmişti diye hatırlıyorum. çok sıkı çalıştım bu mezun senemde, sayısalda ilk 1000 hedefliyorum. sizin çalışmalar nasıl gidiyor? son denememde 75 ayt yaptım (3d tg)
S
geçen yıl
sıralamaların neden böyle geldiğini açıklıyorum (feci yığılmışız)
sınav kolaydı arkadaşlar. herkes sene başından beri 2021 ve 2022'de çıkmış olan soruların kopyalarını defalarca kez soru bankalarında ve denemelerde çözüp durdu. bu yüzden 2023, o yılların sınavlarından daha zormuş gibi gözüktü gözünüze. sıralamaların bu sene böyle gelmesinin sebebi tam olarak bundan ibaret. umarım yığılmaya rağmen istediğiniz sıralamayı elde etmişsinizdir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.