Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
164
Cevap
47183
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: ★★General Mobile GM5 Plus★★ |SORUNLAR&ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TEK BAŞLIK ALTINDA| (9. sayfa)
U
6 yıl
Yüzbaşı

Android 7.1.1 mi yoksa android 8 e geçmeli miyim ? Hangi sürüm daha iyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Yüzbaşı

Selam arkadaşlar,

Eşimin telefonu gm5 plus. 2 yıldan fazla kullanıyor. Geçmişte sadece ekran sararması oldu, servis ekranı değiştirdi. Başka bir sıkıntı da çıkmadı ta ki kasım ayına kadar.



Telefon 2 aydır şarzında ve açılmasında sıkıntı var. Kabloyu takıyorum şarj olmuyor, başka kablolarda da denedim sonuç aynı. Sonra aynı kabloyla "bir umutla tekrar deneyeyim dedim", süpriz oldu şarj almaya başladı. Bazen şarz yapmıyor, bazen açılmıyor. Bazen hiç açılmıyor.



Şarj soketini değiştirdim, şarj kablosunu değiştirdim. Düzelmedi. Bazen hiç açılmıyor telefon, öyle bekliyor. Ne yapmam lazım?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
5 yıl
Binbaşı

Servise verseniz iyi olur anakartın da problem olabilir



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hanahmet
0
4 yıl
Yarbay

Arkadaşlar benim gm5 plus da telefonu düşürmedim ,çarpmadım ama ekranda renkler soldu,hard reset atınca ilk açılışta ekran normal hala geliyor ama sonradan gene renkler soluklaşıyor sebebei ne olabilirki.
< Resime gitmek için tıklayın >



S
4 yıl
Teğmen

mrb ekran camı kırılmıstı kasalı ekran aldım taktım.cihaz soguyunca genelde kullanmadıgım zaman .kendi kendine dokunmatiği harket ediyor sapıtıyor sürekli uygulamaları acıyor..sorun nerden kaynaklanabilir rom atarak sorun düzelir mi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.